[ X ]
[ X ]
FRESH
Lidia Buble, despre izolarea cu Răzvan Simion pe timpul pandemiei: ...
Stă acasă, dar… desfășoară ANTRENAMENTE ON-LINE! Dinu Dabija: „Scopurile ...
Vrea SĂ STUDIEZE NEUROGRAFIA împreună cu fiul! Dana Markitan: „Suntem ...
Bruce Willis, în carantină cu fosta nevastă, Demi Moore?

Fecioară şi Scorpion, printre cele 5 zodii născute cu stea în frunte. Adoră banii, dar şi banii îi adoră pe ei

Ei par să fi tras lozul norocos în viaţă, asta pentru că orice ar face banii vin din toate părţile. În horoscop, aceste cinci zodii par să aibă o aură de protecţie din partea astrelor în ceea ce priveşte zona financiară.

Fecioara conduce clasamentul celor mai norocoase 5 zodii, asta pentru că indiferent câţi bani ar avea, ea va rămâne modestă şi va pune mare preţ pe munca cinstită.

Iată care sunt cele 5 zodii norocoase din horoscop, potrivit zodiata.com:

Locul 1- Fecioară

Stabilitatea financiară este rezultatul muncii dumneavoastă asidue şi a răbdării, căci totul a crescut treptat. Cu toate acestea, zodia nu va fi una care se va lăfăi niciodată. Aşadar, nativii zodiei Fecioară sunt miliardarii care pot purta fără probleme pantaloni de 50 de lei.

Locul 2-Scorpion

Scorpionii adoră banii, dar şi banii îi adoră pe ei. Nativii zodiei Scorpion adoră banii, însă totul este şi viceversa, căci şi banii îi adoră pe ei. Nativii zodiei sunt gata oricând să facă multe pentru a avea o bunăstare financiară. De altfel, aceştia îi şi pot obţine din orice. Scorpionii sunt şi oameni extraordinari de afaceri.

Locul 3-Capricorn

Capricornii sunt în relaţii bune cu banii: câştigă mult şi cheltuie puţin. Pentru ei, banii sunt doar un mijloc de a câştiga mai mult, adică, niciodată un Capricorn nu ar da banii pe nimicuri, ştiind că ar putea investi pentru a se dezvolta.

Locul 4-Berbec

Nativii zodiei Berbec doresc de mici să facă bani. Sunt plini de îndrăzneală, se implică în diferite activităţi doar pentru a câştiga ceva de pe urma lor.

Locul 5-Rac

Banii se află în topul priorităţilor în viaţa Racilor. Racii au nevoie de bani, ocupând în viaţa lor un loc important. De asemenea, aceştia încearcă şi să economisească pentru că sunt tot timpul îngrijoraţi pentru ziua de mâine.


OCT 23, 2019 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII

SONDAJ SHOK

Cine este cel mai sexy model din Moldova?

View Results

Loading ... Loading ...