[ X ]
[ X ]
FRESH
A FĂCUT FURORI la „Românii au talent”! Cătălin Advahov: Nu mă așteptam ...
NU DOAR PENTRU FEMEI! Keya: În 2020 lansăm colecția de haine pentru ...
Catarina Sandu a arătat CÂTEVA IMAGINI din prezentarea sa pentru finala ...
Irina Rimes a REACȚIONAT, în urma valului de CRITICI: „V-ați dori ...

Festivalul de Modă IO din Moldova: Elisabetta Franchi și Cătălin Botezatu își vor prezenta COLECȚIILE!

Festivalul de Modă IO din Moldova este primul eveniment din Republica Moldova – ce îmbină o locație  turistică, arhitecturală, cu lumea modei autohtone și internaționale și va implica mai multe surprize, iar una dintre ele este că vor prezenta colecții de haine celebrele branduri internaționale – Elisabetta Franchi (italian) și Cătălin Botezatu (român), informează SHOK.md.

Precizăm că, evenimentul „va întruni personalități remarcabile din Moldova cât și de peste hotare,  critici de modă, vedete Tv, VIP-uri, cât și persoane cu o înclinație deosebită spre ramura modei și va prezenta evoluția celor pasionați de arta designului vestimentar, cât si profesionalismul de care dau dovadă modelele, make-up artiștii  si hair-stiliștii”.

Potrivit organizatoarei Inga Ojog, Festivalul „este un eveniment în evoluție datorită școlii de modelling și teatru “IO Models”, care instruiește modele începând cu vârsta de 3 ani”.

Locația evenimentului – Castel MIMI este deloc întâmplătoare – „Castelul Mimi este  o carte de vizită pentru Republica Moldova; este o combinație intre istorie, tradiție si vinuri bune”.

Precizăm că, Festivalul de Modă IO din Moldova va avea loc la 2 iunie curent, începând cu ora 18.30. Intrarea este în bază de invitații.

inga1

SHOK.md


MAI 26, 2017 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII

SONDAJ SHOK

Cine este cel mai sexy model din Moldova?

View Results

Loading ... Loading ...