[ X ]
FRESH
Cum arată rochia pentru care o actriță ar putea sta 5 ani după gratii
Natan, despre meseria de INTERPRET: „M-a făcut mereu maxim de fericit”
Se pregătește de INTERVENȚIE LA AMBII OCHI! Interpretă: „Fără ochelari ...
Prinţul Harry, ameninţat cu moartea din cauza lui Meghan Markle: „Trădător ...

Greșeli pe care le faci la job fără să știi

Chiar și oamenii deștepți pot să ia decizii foarte proaste. Asta nu pentru că pierd foarte mult timp cu deliberările, ci pentru că nu mai acordă niciun pic de timp pentru gânditul înainte. Facem lucrurile pe pilot automat și asta se vede.

Fă mai întâi lucrurile grele

Unii numesc asta „a mânca o broască vie“, referindu-se, bineînțeles, la citatul ăla din Mark Twain, „dimineața, când te trezești, mănâncă o broască vie și nimic rău nu ți se poate întâmpla în restul zilei“.

Cercetătorii spun că voința scade pe parcursul zilei, astfel că cel mai bine e să începi cu lucrurile cele mai grele, pentru că pe urmă nu mai ai capacitatea de concentrare de la începutul zilei și nici nu-ți mai trebuie atât de multă pentru restul.

Oricum ai da-o, să începi cu lucrurile cele mai grele e de bun-simț, până la urmă. Scapi de năpastă și treci mai departe.

Îți verifici mailul în mod constant

Guilty as charged! Faci ce faci și bam, îți verifici mailul, uneori chiar în timpul îndeplinirii taskului, ceea ce îngrozitor de contraproductiv. Chiar dacă tu crezi că de fapt faci două lucruri în același timp, chestia asta mănâncă mult timp și energie. Cel mai bine e să-ți prioritizezi foarte atent taskurile, astfel încât să lași loc și pentru puțină bănănăială pe net. Și cu telefonul la fel! Faci ce faci și, țup, în telefon! Când lucrezi, puneți-l pe silent. Mai dă-l încolo de telefon!

www.click.ro


APR 16, 2018 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII