[ X ]
FRESH
TRADIȚIE DE FAMILIE! Svetlana Tataru: „De mai bine de 4 ani, mergem ...
Anul trecut a avut o vacanță FOARTE ACTIVĂ! Alina Alexei: „În această ...
A lansat O COLECȚIE NOUĂ! Natalia Platon: „E cea mai complicată și ...
E vară, e soare, iar Emily Ratajkowski ne arată APROAPE TOT!

Horoscop 10 septembrie 2017

FECIOARĂ: Se poate să primiţi aprecieri în cadru public, pentru nişte merite pe care abia acum vi le recunoaşte, cine trebuie! Întâlniri surpriză – o să vă bucuraţi mai ales de prezenţa unei persoane de care vă era un dor nebun şi sentimentele, din fericire, sunt reciproce.

BALANŢĂ: Aţi putea recupera nişte bani sau să vă dea cineva dintre ai voştri o sumă cu care să vă cumpăraţi ce vă doreaţi pentru casă. O revedere emoţionantă. Vi se răscolesc nişte amintiri pe care le credeaţi pierdute, dar o să aveți prilejul să îndreptați o situaţie care va crea nemulţumiri sufleteşti.

SCORPION: E cineva care vă face curte şi o să conteze ce simţiţi şi mai ales dacă sunteţi într-o relaţie sau nu. O să vă implicaţi în pregătirea unui eveniment pentru că e cineva la care ţineţi şi nu vă e indiferent cum se vor desfăşura lucrurile, o să puneţi mult suflet să iasă perfect.

SĂGETĂTOR: Se anunţă ceva mondenităţi cu oameni pe gustul vostru şi o să vă destindeți. Mai puneţi la cale şi alte întâlniri. Poate vă daţi întâlnire în oraş cu prietenii, mai strecuraţi o idee de afaceri, puneţi la cale o activitate deconectantă, să faceţi puţin sport şi să-i antrenaţi şi pe copii.

CAPRICORN: O invitaţie în societate se anunţă o seară specială. Poate vă duceţi la un vernisaj: e un film în premieră, un spectacol. Un dus-întors v-ar prinde bine să le faceţi o vizită unor prieteni din alt oraş. Ar mai sparge un pic monotonia şi ar revedea oameni cu care aveţi ce vorbi, cu care vă simţiţi bine.

VĂRSĂTOR: O să reapară cineva care vrea să ajungă la sufletul vostru şi dacă sunteţi pe recepţie o să-i daţi răspunsul potrivit. Se pare că le-aţi pregătit mici surprize atât alor voştri cât şi prietenilor şi ieşiţi pe undeva ca să vă distraţi, să va-ntoarceți cu o stare bună, revigorați şi chef de muncă de luni încolo.

PEŞTI: Poate profitaţi de o întâlnire întâmplătoare şi salvaţi o relaţie. Vă oferiţi şansa de a forma un cuplu promiţător. Se poate să vă daţi întâlnire cu prietenii, mai ales dacă-l sărbătoriţi pe unul dintre ai voştri şi o să petreceţi câteva ore bune la voi sau la ei, cum vă convine mai mult.

BERBEC: O să vă sincronizaţi cu toţi ai voştri şi-or să vă priască şi plimbarea şi întâlnirile cu prietenii. Veţi rezona cu toţi. E rost şi de plimbare şi de atmosferă festivă pe unde-o să ajungeţi şi-o să se simtă toată lumea bine. Vă mai faceţi şi nişte prieteni cu care-o să vă petreceţi timpul liber.

TAUR: Se pare, în sfârşit, o să vă ocupaţi şi de voi s-ajungeţi acolo unde v-aţi propus cu ceva timp în urmă, sau să vă luaţi nişte lucruri care v-au lipsit. Sunt câteva evenimente festive la care v-aţi putea duce, dacă şi familia-şi doreşte acelaşi lucru. E rost de petrecere şi-o să vă simţiţi cât se poate de bine.

GEMENI: O să preferaţi o ieşire în oraş, la cafea, în locul unei trataţii la voi acasă, măcar în week-end să faceţi şi altceva. Relaţia voastră sentimentală poate avansa rapid spre o căsătorie, iar dacă n-aveţi niciun partener de viaţă poate apărea în orice clipă – fiţi pe fază.

RAC: Se poate să-şi facă apariţia cineva pe care nu l-aţi mai văzut de o groază de timp şi să reconfiguraţi relaţia! Se-anunţă o bucurie în familie, se căsătoreşte cineva, poate se va naşte un copil, şi-a găsit cineva un serviciu mai bun. E un prilej să faceţi o trataţie, să cinstiţi momentul.

LEU: O ieşire cu fiinţă iubită şi poate vă faceţi planuri de schimbat locuinţa, să plecaţi într-o minivacanţa în străinătate, să fiţi doar voi doi. E posibil să vă treziţi cu nişte bani, poate vă dau ai voştri, poate cei cărora le-oţi fi împrumutat cândva vi-i dau înapoi şi o s-aveţi de ieşit la un suc, o cafea, la o terasă.


SEP 10, 2017 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII

SONDAJ SHOK

Cine este cel mai sexy model din Moldova?

View Results

Loading ... Loading ...