[ X ]
FRESH
Kătălina Rusu a dezvăluit care e CEA MAI GOGONATĂ BÂRFĂ, din ultima ...
Cine este bărbatul cu care Loredana Groza este căsătorită de 20 de ...
A revenit DIN MALDIVE! Daniela Ciocanu: „Cu mare greu mă adaptez, ...
Tatiana Martin, despre NOUL SĂU PRODUS: „Sunt tradiții valoroase și ...

Horoscop 11 februarie 2018

VĂRSĂTOR: Poate daţi o petrecere, pregătiţi nişte delicatese pentru invitaţii care înseamnă mult pentru voi, o fi chiar o revenire la vremuri mai bune.

O să faceţi acele lucruri la care aţi visat demult şi pentru care ori nu aveţi bani, timp, ori n-aveţi curaj – să plecaţi pe undeva, sau să vă cumpăraţi ceva special.

PEŞTI: Se poate să vi se facă o ofertă de colaborare şi să nu staţi pe gânduri c-aveţi nevoie de noi provocări şi de bani.

Dacă tot vă frământă o chestiune care ţine de relaţia cu anturajul, poate deschideţi subiectul când vă-ntâlniţi şi puneţi capăt oricăror neînţelegeri, ca să vă destindeţi sufleteşte.

BERBEC: O ieşire cu grupul de prieteni v-ar da un plus de bunădispoziţie, c-aveţi nevoie să păşiţi cu dreptul de luni, la serviciu.

O să fiţi invitaţi de onoare la o decernare de premii, poate aveţi de ţinut şi un speeach şi o să revedeţi nişte oameni valoroşi, din sfera profesională.

TAUR: O zi aniversară sau poate vă duceţi în vizită la naşi, la fini, poate fi o reuniune de familie, presărată şi cu prieteni.

Se poate să-i fiţi cuiva de ajutor, unei rude mai în vârstă, şi e posibil să faceţi un drum mai lung, că locuieşte mai departe ori poate se află la spital şi daţi pe-acolo.

GEMENI: Poate vă daţi întâlnire cu prietenii din alte oraşe, să puneţi pe hârtie un proiect care poate fi de timp liber şi să vă placă.

O să vă daţi peste cap să-i faceţi o surpriză fiinţei iubite, să refaceţi atmosfera de vrajă din relaţie, să fiţi ca la începuturi – e o nevoie interioară de căldură sufletească.

RAC: E cineva care vrea să petreceţi mai mult timp împreună sau chiar să vă căsătoriţi, dacă relaţia e corectă – rămâne să vă hotărâţi.

Se poate s-aveţi o discuţie între patru ochi cu cineva care vrea să semnaţi un contract, dar sunt anumite lucruri asupra cărora nu cadeţi de acord şi trebuie făcut neapărat ceva.

LEU: O să faceţi cunoştinţă cu nişte oameni care or să vă susţină ori de câte ori se va putea şi unii dintre voi îşi pot găsi şi perechea de suflet.

O să va-ntelegeti cu colegii să acceleraţi ritmul de lucru la serviciu, dar să vă şi distraţi în timpul liber, să îmbinaţi frumos muncă, pe cât posibil, cu distracţia.

FECIOARĂ: Se poate să primiţi nişte lucruri de care-aveti nevoie de la cei apropiaţi, poate sunt cadouri de casă de piatră!

Se pare că e un motiv ca să-i invitaţi pe cei dragi, rude şi mai îndepărtate, să fiţi şi mai uniţi, poate şi pentru c-o s-aveţi mai multe evenimente în familie anul ăsta.

BALANŢĂ: În grupul de prieteni e cineva care vă place şi sentimentul e reciproc, aşa încât poate începe o frumoasă poveste de dragoste.

O să tot fiţi pe drumuri, în vizită, poate plecaţi şi prin ţară, chiar mai departe dacă aveţi o zi, două libere şi să vă puteţi întoarce mâine, poimâine.

SCORPION: Se poate să preferaţi să nu vă-depărtați prea tare de casă, că oţi fi obosiţi şi o să ieşiţi la o scurtă plimbare, de-ntreținere.

Vă puteţi duce şi pentru jumătate de zi prin împrejurimi la cineva care v-aşteaptă cu masă, ca să luaţi şi o porţie de încărcătură afectivă – la pachet, pentru acasă.

SĂGETĂTOR: O să vă bucuraţi de un plus de atenţie din partea unor oameni care vor să le ţineţi companie, vă invită la masă, la plimbare, la spectacol.

Se poate să cheltuiţi nişte bani să vă duceţi la nuntă sau la un botez, să cumpăraţi un cadou mai consistent unor proaspăt căsătoriţi sau unora care se mută în altă casă.

CAPRICORN: O s-aveţi bani de buzunar să ieşiţi la cafea, la film cu fiinţa iubită, de chef aveţi nevoie – şi se pare c-aveţi.

Poate aveţi de gând să vă schimbaţi stilul de viaţă, să ieşiţi mai des pe la mondenităţi sau să faceţi sport, să vedeţi mai multe spectacole de teatru, de operă, operetă, concerte la filarmonică.


FEB 11, 2018 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII

SONDAJ SHOK

Cine este cel mai sexy model din Moldova?

View Results

Loading ... Loading ...