[ X ]
[ X ]
[ X ]
FRESH
După ce a lansat piesă nouă, Akord a dat start unei PROVOCĂRI PE ONLINE: ...
Ludmila Bălan E PLINĂ DE ENERGIE! Uite-o cum SE DISTREAZĂ ÎN PISCINĂ ...
A lăsat AVOCATURA și s-a apucat de design vestimentar: „Pasiunea aceasta ...
Când ea vrea – spune, CÂND O ÎNTREABĂ… Prezentatoare TV: „…la ce bun ...

Horoscop 17 februarie 2020. Moment important pe plan sentimental

Horoscop 17 februarie 2020 Berbec

Indiferent de situația în care te afli sau de problemele pe care le ai, viața ta nu trebuie să fie subiect de discuție pentru nimeni. Așa că ține curioșii deoparte, în special dacă nu îți inspiră încredere. Concentrează-te la propriile dorințe, entuziasmul și pofta de viață care caracterizează nativii din zodia Berbec te vor ajuta să ajungi exact acolo unde dorești.

Horoscop 17 februarie 2020 Taur

Taurii fac progrese remarcabile într-un proces de negociere extrem de complex. Poate fi o discuție delicată în relația de cuplu, obținerea unei măriri de salariu sau chiar și o “negociere” între dorințe și aspirații, pe de o parte, și resursele disponibile pe de cealaltă. În cele din urmă rezultatul va fi satisfacător și le va permite nativilor din zodia Taur să-și restabilească echilibrul interior.

Horoscop 17 februarie 2020 Gemeni

Astrele îi favorizează pe Gemeni, în acest început de săptămână ce se anunță a fi plin de surprize. Pe plan sentimental lucrurile evoluează cu o rapiditate copleșitoare, în special pentru cei care s-au îndrăgostit recent, iar în mintea unora ar putea răsări ideea întemeierii unei familii. Este un moment potrivit pentru a trece la următoarea etapă, dar și pentru a arunca peste bord bagajul emoțional ce i-a ținut pe mulți nativi din zodia Gemeni pe loc.

Horoscop 17 februarie 2020 Rac

Racii ar putea descoperi că pașii mici, făcuți zilnic, te duc mai departe decât planurile mărețe și ideile geniale, însă nepuse vreodată în practică. Nimic corect și durabil nu se poate face peste noapte, indiferent de noroc sau circumstanțe. Așa că nu mai visa cu ochii deschiși și treci la acțiune – se vor întâmpla lucruri cu adevărat surprinzătoare.

Horoscop 17 februarie 2020 Leu

Leii vor găsi în final soluția la o problemă sufletească ce i-a măcinat multă vreme și despre care credeau că este imposibil de rezolvat. E dovada că unele situații se rezolvă de la sine la momentul potrivit, iar orice încercare de a arde etapele este sortită eșecului. Cuprinși de liniște și speranță într-un viitor mai bun, nativii din zodia Leu vor avea un început de săptămână cum nu se poate mai bun.

Horoscop 17 februarie 2020 Fecioară

Fecioarele ar face bine să-și aducă aminte când a fost ultima zi în care s-au simțit cu adevărat fericite. Dacă a trecut mai mult de o lună, înseamnă că ceva nu merge bine și se impun măsuri. Nativii din Fecioară merită mai mult decât să aștepte un moment îndepărtat din viitor, în care să-și imagineze că totul va bine. Tot ce contează e prezentul. Ai tot ce trebuie pentru a-ți împlini dorințele și aspirațiile – acum, nu mâine.

Horoscop 17 februarie 2020 Balanţă

Balanțele ar putea trăi un moment foarte important pe plan sentimental, în care se iau decizii cruciale pentru viitor. Ascultă-ți partenerul de viață cu atenție și evită orice eroare de comunicare, acum nu este cazul pentru discuții inutile. S-ar putea ca tot ce se întâmplă să fie un test pentru relație. Cu grijă și înțelegere îl veți trece cu brio.

Horoscop 17 februarie 2020 Scorpion

Scorpionii ar trebui să asculte acea voce interioară care îi îndeamnă întotdeauna să facă ceea ce trebuie, nu ceea ce le place. Mai ales când la mijloc sunt situații serioase pentru care trebuie să își asume responsabilitatea. Instinctul este o armă foarte puternică, pentru că adună împreună informații și idei despre care nici măcar nu știi că există.

Horoscop 17 februarie 2020 Săgetător

Astăzi, o conversație care se anunță foarte dificilă, cu o persoană importantă, se va dovedi pentru Săgetători a fi cu mult mai bună decât se așteptau. Veți descoperi că toate temerile pe care le aveați înainte sunt nefondate și că totul decurge foarte bine. Se întrevede o colaborare pozitivă, de pe urma căreia ați putea avea de câștigat.

Horoscop 17 februarie 2020 Capricorn

Începutul de săptămână s-ar putea arăta destul de aglomerat pentru nativii din Capricorn. Nu ar fi un motiv de îngrijorare pentru voi, mai ales că fuga de muncă nu vă caracterizează! Veniți din weekend cu o energie pozitivă care vă va ajuta să rezolvați toate problemele. Aveți grijă să vă organizați și să prioritizați proiectele, iar rezultatele vor începe imediat să apară, spune horoscopul.

Horoscop 17 februarie 2020 Vărsător

În plan profesional, Vărsătorii vor simți astăzi că munca pe care o fac le poate aduce rezultate ce ar putea depăși toate așteptările. Sunt unele oportunități în carieră pe care le puteți fructifica, așa că găsiți-vă timp să vă gândiți bine, pentru a face alegerea cea mai bună. Aveți grijă, totuși, la unii oameni care vă spun că ceea ce vor ei e și în interesul vostru: s-ar putea să nu fie tocmai așa, spune horoscopul.

Horoscop 17 februarie 2020 Pești

Chiar dacă este luni, Peștii ar putea descoperi la serviciu că solicitările pe care le au nu sunt multe. Mai degrabă, săptămâna de lucru va începe de marți. Partea bună e că astăzi nu vă veți confrunta cu probleme majore, așa că veți avea timp să vă puneți lucrurile în ordine. În plan personal, ar trebui să dați mai multă atenție persoanei iubite și să petreceți mai mult timp împreună. Dicutați deschis și încercați să îi luați în seamă sfaturile, pentru că ar putea fi de mare ajutor, spune horoscopul.


FEB 17, 2020 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII

SONDAJ SHOK

Ce îți dorești în această vară?

View Results

Loading ... Loading ...