[ X ]
[ X ]
FRESH
Interpreta Corina Țepeș – ACUZATĂ CĂ AR FI OTRĂVIT maidanezul care ...
Megan Fox își încurajează fiul să poarte rochii
Au crescut și aleg MÂNCAREA SĂNĂTOASĂ! Interpretă: Una își ia la școală ...
Alina Zotea – din nou, NAȘĂ! Uite CUM S-A ÎMBRĂCAT fosta deputată ...

Horoscop 20 mai 2019

Horoscop 20 mai 2019 –  Berbec

Relațiile cu străinătatea sunt foarte active. S-ar putea că o relație mai veche cu cineva aflat departe de granițele țării să ia sfârșit sau să te raportezi altfel la acea persoană. Sunt favorizate demersurile legate de călătorii îndepărtate. Chiar dacă tot ce ține de străinătate este umbrit deocamdată, ai încredere că astrele lucrează în favoarea ta. În după-amiază zilei, orientează-ți eforturile către activitățile culturale. 

Horoscop  20 mai 2019 – Taur

Zi potrivită pentru chestiunile financiare ce vizează banii și bunurile altora. Sunt momente bune de a-ți achita taxele, impozitele și datoriile de orice fel. Funcție de caz, mostenririle și partajele pot intră în discuție. Atenție la documente și acte juridice, deoarece există riscul erorilor de procedura și interpretare. Energia vitală este fluctuantă și se recomanda evitarea activităților solicitante. 

Horoscop 20 mai 2019 – Gemeni

Se pare că astăzi ai multe de făcut în zonă relațiilor parteneriale. Sunt posibile dialoguri aprinse cu partenerul de viață sau cu cei de afaceri. De reținut revelațiile din această perioadă, întrucât vei află informații importante legate de bunul mers al unui proiect. Pe de altă parte, există varianta să te retragi dintr-o colaborare ce trenează de mult timp. Beneficiezi de suficientă susținere astrala pentru a depăși orice situație cu brio. 

Horoscop 20 mai 2019 – Rac

Ziua îți este dedicată activităților profesionale. Ai multe de făcut, însă bine ar fi să te bazezi doar pe forțele tale. Relațiile colegiale sunt umbrite, dar șefii sunt de partea ta. Atenție la sănătatea întregului organism. Nu se recomandă consultații, analize medicale și intervenții chirurgicale. Folosește doar remedii naturiste, plimbă-te în aer liber și odihnește-te mai mult.

Horoscop 20 mai 2019 – Leu

Relațiile sentimentale și cele cu copiii sunt foarte active. Ești vesel, ai chef de glume, dar cei din jurul tău nu prea sunt părtași la starea ta. Sunt posibile neplăceri într-o relație sentimentală. Fii prudent, deoarece totul stă pe un bulgăre de dinamită. Pentru alții se pot ivi situații inedite legate de copii. În după-amiază zilei, adună-i pe cei dragi la o mică petrecere sau ocupă-te de un hobby. 

Horoscop 20 mai 2019 – Fecioară

Casa și familia alcătuiesc subiectele principale de astăzi. Se pot face mai ușor curățeniile generale, reparațiile curente sau chiar îți poți planifica schimbarea locuinței sau achiziționarea unui teren. Atenție la ce se petrece în acest sector de viață și activitate, deoarece se pun bazele unor situații locative noi și pe termen lung. Sunt posible discuții aprinse cu membrii familiei. Cineva apropiat îți poate solicita ajutorul, însă rezolvă-ți mai întâi treburile tale. 

Horoscop 20 mai 2019 – Balanță

La mare căutare sunt astăzi relațiile cu neamurile și cu prietenii apropiați. S-ar putea să fii nevoit să faci mai multe drumuri în interes de serviciu sau pentru a-i ajută pe cei dragi. Pe de altă parte, avalanșa de informații ce vine către tine te-ar putea pune pe gânduri. Selectează doar ce îți este de folos. Alții vor avea de-a face cu demersurile specifice formelor de școlarizare. Sunt momente potrivite pentru examene și interviuri. 

Horoscop 20 mai 2019 – Scorpion

Astrele te îndeamnă să te ocupi de chestiuni financiare. Este un moment bun de a-ți verifica bugetul de venituri și cheltuieli și de a merge la cumpărăturile necesare traiului zilnic. Se recomanda multă prudență, deoarece se pare că există multe restricții la bani și bunuri. Găsește un echilibru între laturile materiale și cele spirituale ale vieții. În după-amiaza zilei, detașează-te de aspectele vieții cotidiene și lecturează o carte bună. 

Horoscop 20 mai 2019 – Săgetător

Conform razelor astrale, tu ar trebui să te simți minunat. Ești plin de energie, ai dori să te implici în tot și toate, dar bine ar fi să te ocupi doar de tine. Sunt momente bune pentru vizitele la saloanele de întreținere corporală sau pentru începerea unor cursuri de dezvoltare personală. Tendința ta este de a te ocupa mai mult de ceilalți sau de a te refugia în problemele lor. Detasează-te de anturaj și bazează-te doar pe forțele tale. 

Horoscop 20 mai 2019 – Capricorn

Tu nu prea ești observabil astăzi. Dorința de intriorizare este la cote înalte și bine ar fi să-i dai curs. Sunt momente bune pentru a te detașa de forfota vieții și a te gândi pe îndelete la evenimentele și oamenii din viață ta. Sănătatea este vulnerabilă pe întregul organism. Evită consultațiile, analizele medicale și intervențiile chirurgicale pe cât posibil. Ocupă-te de treburi ușoare, plimbă-te în aer liber sau meditează în locuri sfinte. 

Horoscop 20 mai 2019 – Vărsător

 O zi interesantă alături de prieteni. Întâlnirile și dialogurile cu aceștia te-ar putea pune pe gânduri. Poți afla vești importante legate de chestiunile financiare de la locul de muncă. Divergența de opinii între tine și ceilalți este la cote înalte. Evită provocările și ascultă cu atenție ce îți spun ceilalți. Ești tentat să confunzi o relație sentimentală cu una de prietenie. Rezumă-te doar la prieteni. 

Horoscop 20 mai 2019 – Pești

Domeniul profesional și problemele sale te vor solicita destul de mult. Se întrezăresc evenimente importante în acest sens, așa încât fii pe fază. S-ar putea că un șef să te provoace la un dialog important legat de poziția ta în cadrul serviciului în care activezi. Tu ești nemulțumit de ce se petrece în zona carierei tale, însă dacă ai să te împrietenești cu schimbarea permanență, totul va fi bine.


MAI 20, 2019 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII

SONDAJ SHOK

Cine este cel mai sexy model din Moldova?

View Results

Loading ... Loading ...