[ X ]
[ X ]
FRESH
Cizmele Adelinei Pestrițu costă cât o mașină și cântăresc 7 kg. Vedeta, ...
Dragobete 2020! Ce nu e bine să faci astăzi dacă vrei să ai noroc ...
Horoscop 24 februarie 2020. Bucurie în familie şi o propunere de nerefuzat
BOMBĂ! Dianna Rotaru S-A MĂRITAT! Uite-o mireasă!

Horoscop 30 iulie 2018. Zodia care va primi o sumă de bani

HOROSCOP 30 IULIE 2018. O să putem repara nişte greşeli ale trecutului şi să ne mergem mai departe eliberaţi de poveri, să ne putem bucura de viaţă.

HOROSCOP 30 IULIE 2018. Vibraţia zilei este 3 şi o să spunem ce-avem pe suflet, să nu mai ţinem în noi.

LEU: V-aţi putea lua o revanşă şi plecaţi acum unde v-au invitat nişte prieteni, dar n-aveaţi concediu şi îi puteţi cere şefului câteva zile, dacă nu o parte din concediu.

FECIOARĂ: O să puteţi legaliza în sfârşit un act şi să vă atingeţi un obiectiv la care visaţi de multă vreme, să vă luaţi o casă, ori altceva, o fi o titularizare.

BALANŢĂ: Se pare că o să vă parvină răspunsul la o cerere mai veche şi popate veţi încasa banii pe care nu i-aţi primit la timp sau aflaţi c-aţi obţinut un titlu, c-aţi luat un examen.

SCORPION: Invitaţie în oraş, poate se lansează un produs, vă duceţi la film, daţi o raită pe la magazine, poate fi şi ziua cuiva de naştere.

SĂGETĂTOR: Aţi putea pleca, atât în ţara cât şi în afară ca să rezolvaţi nişte probleme de serviciu, poate chiar sunteţi în căutarea unui loc de muncă şi o să aveţi de unde să alegeţi.

CAPRICORN: E posibil să cereţi un împrumut unei bănci fie ca să renovaţi casă, fie v-apucaţi de una nou nouţă şi vă luaţi materiale de constructi şi tot ce vă mai trebuie.

VĂRSĂTOR: E posibil să luaţi nişte bani şi să aveţi cu ce a plecaţi într-un weekend reconfortant, să vă bucuraţi de peisaje şi de prezenţa celor dragi alături de voi.

PEŞTI: O să interacționați cu nişte oameni de afaceri care vin cu o ofertă de lucru şi o să analizaţi situația pe toate fețele să vedeţi dacă e pentru voi sau nu.

BERBEC: O să vi se dea o explicaţie cu privire la o întâlnire care n-a mai avut loc şi vreţi să ştiţi de ce, ca să ştiţi ce-aveţi de făcut în continuare.

TAUR: E un eveniment în sfera afectivă şi o să puteţi întâlni pe cineva sau revine o persoană cu care-aţi avut o relaţie care a scârţâit pe ici, pe colo.

GEMENI: Poate abia acum vi se va aprobă un proiect, să daţi drumul unei afaceri care să va-mbogățească şi totul o să meargă mai bine decât de obicei.

RAC: V-au rămas câteva lucruri importate de rezolvat şi o să daţi zor să vă achitaţi de toate obligaţiile ca să lichidaţi restanțele, să vă apucaţi de un proiect nou-nouț.

Sursa: Pro TV


IUL 30, 2018 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII

SONDAJ SHOK

Cine este cel mai sexy model din Moldova?

View Results

Loading ... Loading ...