[ X ]
[ X ]
FRESH
Despărțiți, dar împreună. Alexandra Stan lucrează în continuare cu ...
CA O PUȘTOAICĂ! Tatiana Maxian – în costum de baie!
S-au pregătit FOARTE RESPONSABIL pentru conceperea copilului! Maggy ...
Adolescentul Barron Trump este schimbat complet la 13 ani, în cele ...

Horoscop 6 februarie 2019. Zodia părăsită de partenerul de viață! Ghionion în dragoste

Horoscop 6 februarie 2019 Berbec

La o întâlnire cu prietenii, faceți cunoștință cu o persoană mai în vârstă, care va va ajută în afaceri.Pentru a obține beneficiile materiale scontate, horoscop 6 februarie va sfatuiest să evitați speculatiile de orice fel, mai ales cele financiare. În partea a două a zilei, va ocupați de îmbunătățirea relațiilor parteneriale.

Horoscop 6 februarie 2019 Taur

Un prieten va propune să va asociați într-o afacere ce pare profitabilă. Nu va grăbiți să luați o decizie! Horoscop zilnic 6 februarie va sfătuiește să analizați cu atenție propunerea, împreună cu partenerul de viață. De asemenea, ar fi bine să țineți cont de sfaturile unei rude mai în vârstă, cu experiență în domeniu.

Horoscop 6 februarie 2019 Gemeni

Aveți rezultate deosebite pe plan social și afaceri. Horoscop 6 februarie va sfătuiește să dați dovadă de răbdare și să nu forțați lucrurile. Spre seară primiți o veste bună de la persoană iubită, în urmă căreia planurile dumneavoastră pentru următoarea perioadă se schimbă complet.

Horoscop 6 februarie 2019 Rac

Este posibil să plecați într-o călătorie în interes de serviciu, care va prilejui mari schimbări pe plan financiar. O persoană importantă va destăinuie câteva secrete în domeniul afacerilor.

Horoscop 6 februarie va sfătuiește să fiți prudent și să nu va grăbiți în luarea unei decizii. Evitați speculatiile financiare, dacă nu vreți să aveți surprize neplăcute!

Horoscop 6 februarie 2019 Leu

Este posibil să plecați într-o călătorie în interes de serviciu, care va prilejui mari schimbări pe plan financiar. O persoană importantă va destăinuie câteva secrete în domeniul afacerilor. Horoscop zilnic 6 februarie va sfătuiește să fiți prudent și să nu va grăbiți în luarea unei decizii. Evitați speculatiile financiare, dacă nu vreți să aveți surprize neplăcute!

Horoscop 6 februarie 2019 Fecioară

Relațiile cu anturajul sunt favorizate astăzi. În cursul dimineții va întâlniți cu o veche cunoștință. Horoscop miercuri, 6 februarie va recomanda să profitați de contextul astral favorabil pentru a rezolvă anumite probleme sentimentale care va frământă de mai mult timp. Puteți să va bazați pe intuiție.

Horoscop 6 februarie 2019 Balanță

Partenerul de viata va ofera un cadou care va surprinde intr-un mod placut. Un prieten va invita sa petreceti dupa-amiaza impreuna. Horoscop din 6 februarie va sfatuieste sa aveti grija sa nu neglijati viata de familie. Reusiti sa rezolvati o problema parteneriala cu care se confrunta o persoana mai tanara din anturaj.

Horoscop 6 februarie 2019 Scorpion

Este un moment bun pentru a încheia contracte, iar investițiile pe care le faceți se vor dovedi rentabile. Relațiile cu partenerii de afaceri sunt foarte bune. Va sfătuiește să evitați speculatiile de orice fel. Aveți posibilitatea să faceți schimbări importante pe plan social și în privință relațiilor sentimentale.

Horoscop 6 februarie 2019 Săgetător

În cursul dimineții primiți bani dintr-o activitata extraprofesionala. De asemenea, o persoană mai în vârstă va propune o nouă colaborare. În partea a două a zilei, împreună cu persoană iubită, faceți planuri de viitor, însă asta poate fi o armă cu două tăișuri. Nemulțumirile puse pe tapet pot duce la despărțire.

Horoscop 6 februarie 2019 Capricorn

Sunteți hotărât să începeți o nouă etapă în viață dumneavoastră socială și profesională. Azi sunt favorizate comunicarea, relațiile cu persoanele tinere și călătoriile în interes personal. Va puteți bază pe intuiție, dar Horoscop 6 februarue va sfătuiește să țineți cont și de părerile partenerului de viață. Fiți prudent în privință cheltuielilor!

 Horoscop 6 februarie 2019 Vărsător

Ziua de azi este foarte bună pentru a începe noi activități profesionale și pentru a face planuri de viitor. După-amiază sunteți tentat să cheltuiți mai mult decât va permite bugetul familiei. Horoscop 6 februarie va recomanda să fiți cumpătat și să va consultați cu partenerul de viață.

 Horoscop 6 februarie 2019 Pești

Capacitatea de comunicare este excelentă și va ajută să va afirmați în societate. Relațiile cu membrii familiei sunt foarte bune. Horoscopul va recomanda să nu luați decizii de unul singur.

Puteți să începeți o nouă afacere, cu condiția să finalizați mai întâi lucrările deja începute.

a1.ro


FEB 6, 2019 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII

SONDAJ SHOK

Cine este cel mai sexy model din Moldova?

View Results

Loading ... Loading ...