[ X ]
[ X ]
FRESH
Despărțiți, dar împreună. Alexandra Stan lucrează în continuare cu ...
CA O PUȘTOAICĂ! Tatiana Maxian – în costum de baie!
S-au pregătit FOARTE RESPONSABIL pentru conceperea copilului! Maggy ...
Adolescentul Barron Trump este schimbat complet la 13 ani, în cele ...

Horoscop 7 ianuarie 2019. La ce să te aștepți de Crăciun pe vechi

Horoscop 7 ianuarie 2019 Berbec

Berbecul trebuie să îşi menţină pozitivitatea astăzi, indiferent de orice impediment. Există o posibilitate ca dimineaţa să nu fie cea mai grozavă, dar mai mult ca sigur vă veţi recăpăta bunadispoziţie imediat ce vă veţi întâlni cu mai mulţi prieteni. Seara, veţi ieşi în oraş alăturid e cineva special şi veţi petrece clipe frumoase împreună.

Te-ar putea interesa și Horoscop 2019 Berbec

Horoscop 7 ianuarie 2019 Taur

Taurii trebuie să facă nişte sacrificii astăzi, pentru a evita nişte conflicte în familie sau între prieteni. S-ar putea să fiţi nevoiţi să renunţaţi la anumite vicii pentru cei pe care îi iubiţi. Dacă vă doriţi ca ei să fie fericiţi, înţelegeţi că acest comportament pe care îl aveţi poate fi dăunător şi trebuie să luaţi măsuri, altfel, lucrurile se vor agrava.

Te-ar putea interesa și Horoscop 2019 Taur

Horoscop 7 ianuarie 2019 Gemeni

Gemenii au parte de o zi foarte bună. Atât la serviciu, cât şi în dragoste, veţi avea parte de beneficii neînchipuite şi de surprize neaşteptate. Fiţi calmi, nu e nevoie să vă extaziaţi prea tare, până la urmă aceste rezultate sunt datorate efortului vostru şi al perspeverenţei de care aţi dat dovadă. Felicitări.

Citește și Horoscop 2019 Gemeni

Horoscop 7 ianuarie 2019 Rac

Racii s-ar putea să aibă anumite nemulţumiri în plan financiar, ceea ce le va strica bunadispoziţie. Gândiţi-vă totuşi la o rezolvare. Voi sunteţi cei care pot obţine succesul, dar fără muncă şi stăruinţă, nimic nu este posibil. Ordonaţi-vă gândurile şi hotărâţi ce drum alegeţi în viitor.

Recomandare – Horoscop 2019 Rac

Horoscop 7 ianuarie 2019 Leu

Leii nu trebuie să se gândească la schimbări în această perioadă. Nu vă schimbați coafura, nu renunțați la dietă și nu rupeți relația pe care o aveți. Rămâneți conservatori și păstrați-vă obiceiurile. Puteți, în schimb, să experimentați noi modalități de a vă relaxa, cum ar fi o ședință de yoga sau de meditație.

Citește și Horoscop 2019 Leu

Horoscop 7 ianuarie 2019 Fecioară

Fecioarele își vor îndeplini azi un vis mai vechi. Nu este un vis existențial, ci poate doar o dorință prețioasă. Unele Fecioare vor redescoperi pasiunea în relație, altele vor renunța la un conflict în familie. În plan financiar, fiți precauți.  Nu folosiți dispozitive on-line noi și nici nu accesați link-uri ce ar părea suspecte.

Recomandare – Horoscop 2019 Fecioară

Horoscop 7 ianuarie 2019 Balanţă

Balanțele simt nevoia de singurătate azi. Nu este clar de ce preferați azi să fiți singuri, deși în mod normal vă plac întâlnirile cu prietenii sau călătoriile. Se pare că nu stați prea bine la capitaolul comunicare, astfel că ar fi mai bine să evitați discuțiile, pentru a nu strica unele relații.

Pe același subiect – Horoscop 2019 Balanță

Horoscop 7 ianuarie 2019 Scorpion

Scorpionii trebuie să-și amintească de promisiuni făcute celor dragi. Dacă v-ați dat cuvântul, trebuie să vi-l respectați. Azi, sunt de evitat și excesele, alimentare sau legate de alcool. Spre seara, vă veți simți obosiți, astfel că odihna este cea mai bună în aceste momente.

Vezi și – Horoscop 2019 Scorpion

Horoscop 7 ianuarie 2019 Săgetător

7 ianuarie pare a fi norocoasă pentru Săgetători. Veți avea beneficii de pe urma unei noi cunoștințe pe care o întâlniți astăzi – fie o persoană foarte influentă, fie un om de afaceri interesat de ideile voastre. Și în plan financiar se întrevăd mici câștiguri. Spre seară însă, se anunță și cheltuieli, atenționează horoscopul. E posibil să mergeți la cumpărături sau să plătiți niște facturi restante.

Ar fi interesant și Horoscop 2019 Săgetător

Horoscop 7 ianuarie 2019 Capricorn

O importantă achiziție pare să îi tenteze astăzi pe Capricorni. Dacă vă decideți să o cumpărați, trebuie să luați în calcul că vă reduceți din buget o sumă consistentă. Spre seară aveți parte de o întâlnire romantică. Și în cazul Capricornilor singuri, se întrevede o împăcare cu o persoană cu care ați avut o relație.

Vezi și Horoscop 2019 Capricorn

Horoscop 7 ianuarie 2019 Vărsător

O bună parte din ziua de luni va fi rezervată de Vărsători pentru treburile casnice. Veți fi nevoiți să faceți niște reparații sau curățenie după sărbători ori o reamenajare. După amiază, veți avea parte și de o întâlnire spontană sau de un telefon surpriză de la o persoană cu care nu v-ați mai văzut demult și care vă dă vești bune.

Te-ar putea interesa și Horoscop 2019 Vărsător

Horoscop 7 ianuarie 2019 Pești

Astăzi, nativii din Pești ar trebui să evite să pună presiune pe cei din anturajul lor. Orice problemă ar fi, ar putea fi rezolvată mult mai repede dacă dați dovadă de diplomație. Nu este o zi recomandată pentru investiții sau cheltuieli mari, avertizează horoscopul. Făceți-vă bine calculele financiare și mai degrabă amânați investirea banilor pentru zilele următoare.

Pe același subiect – Horoscop 2019 Pești


IAN 7, 2019 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII

SONDAJ SHOK

Cine este cel mai sexy model din Moldova?

View Results

Loading ... Loading ...