[ X ]
[ X ]
FRESH
Ce bine arată Adriana Lima în costum de baie! Supermodelul de 38 de ...
Planifică să lanseze PRIMUL ALBUM SOLO! Igor Strib: „Am realizat 10 ...
Anastasia Fotachi – ÎN COSTUM DE BAIE! Reacții: „Prea tare ai slăbit!” ...
Miss Moldova 2016 a împlinit 20 de ani. La petrecere a purtat SANDALE ...

Horoscop: Ce ai fost în viaţa anterioară în funcţie de zodie

Domniţă la castel, Vânător de munte, soţia faraonului, hangiţa sexy sau o femeie de afaceri din anii ’30? Vrei să ştii cu ce te ocupai şi ce viaţă ai dus înainte să devii cine eşti acum? Află ce spun astrele despre ce ai fost în viaţa anterioară în funcţie de zodie, scrie Unica.ro.

Berbec

Fire bătăioasă şi încăpăţânată, care luptă mereu pentru ceea ce îşi doreşte, femeia berbec recuperează după o viaţă anterioară în care a fost cuminte şi supusă. Cel mai probabil, femeile născute în zodia berbec au fost păstoriţe sau domnişoare de pension în secolul 19.

Taur

Tradiţionaliste şi tăcute, femeile din zodia taur se refac după o viaţă anterioară zbuciumată. Dacă acum eşti calculată şi mereu indecisă, de teama eşecului, în viaţa trecută erai exact opusul. Cel mai probabil ai fost o temerară, deschizătoare de drumuri sau una dintre primele feministe.

Gemeni

Comunicativă şi isteaţă, femeia gemeni a avut o viaţă anterioară grea şi plină de neajunsuri. Fiind mereu obligată să se înjosească pentru o bucată de pâine, nativa din gemeni recuperează acum teren, fiind foarte tare pe poziţii. Cel mai probabil a fost o muncitoare din Revoluţia industrială sau o sclavă negresă pe o plantaţie de bumbac din sudul Americii de Nord.

Rac

Sensibilă şi intuitivă, femeia rac a fost o fire aventuroasă şi dură în viaţa anterioară. Compensând pentru tăria de caracter şi intransigenţa din viaţa trecută, femeia rac este acum atât de romantică şi delicată.

Leu

Vanitoasă şi teritorială în dragoste, femeia leu nu se dă în lături de la nimic când vine vorba de faimă sau de imaginea ei publică. Cum ego-ul uriaş pare să fie o continuare a personalităţii ei, cel mai probabil femeia leu este deja învăţată cu adoratorii. În viaţa anterioară, leoaica a fost o regină din Egipt sau o nobilă bogată din Florenţa în secolul 13.

Fecioară

Critică şi mofturoasă din fire, femeia fecioară se poartă aşa din cauza frustrărilor acumulate în viaţa anterioară, când avea totul la picioare. Fiica bogată a unui moşier din America de Sud, aceasta este cea mai probabilă viaţă anterioară pe care fecioarele au dus-o.

Balanţă

Echilibrată şi leneşă, balanţa ar da orice să nu facă nimic. Deşi pare ineficientă şi delăsătoare din această cauză, biata balanţă se poartă aşa doar pentru că într-o viaţă anterioară a fost exploatată. Indiferent dacă a fost femeie sau bărbat, actuala balanţă şi-a petrecut viaţa căutând aur în cele mai groaznice zone de pe glob. După o viaţă întreagă prin zăpezi şi munţi este normal să vrea să stea toată ziua în vârful patului.

Scorpion

Senzuală şi misterioasă, femeia scorpion se poartă aşa pentru că a învăţat foarte bine cum să manipuleze oamenii. Nu acum, nu vă speriaţi, ci în viaţa anterioară când era o gheişă sau o prostituată de lux din Asia. Înconjurată de cele mai fine mătăsuri şi ocupându-şi timpul cu intrigi la palat, această femeie a învăţat arta stăpânirii totale a unui bărbat şi sucirea minţilor în paşi mărunţi.

Săgetător

Sportivă şi foarte deschisă la conversaţie, femeia săgetător a avut o viaţă foarte statică în trecut. Deşi acum abia aşteaptă să iasă în club, să schieze sau să se dea cu kite-ul printre valuri, femeia săgetător era în viaţa anterioară pasionată de cărţi şi colecţiona tablouri vechi. Cel mai probabil că a fost bibliotecară sau scrib în Roma Antică.

Capricorn

Retrasă şi nesigură pe ea, femeia capricorn se odihneşte după o viaţă anterioară foarte agitată şi aventuroasă. Deşi poate părea prea singuratică uneori, femeia capricorn nu este nici tristă tot timpul, nici săracă cu duhul. Ea a fost într-o viaţă anterioară dresoare de tigri în India şi a văzut întreaga lume în doar câţiva ani. Merită să fie lăsată în pace atunci când o cere, deoarece este un suflet bătrân, care merită respect.

Vărsător

Mereu în pas cu moda şi mereu zăpăcită, între o mie de lucruri pe care vrea să le facă simultan, femeia vărsător a dus o viaţă simplă şi frugală în trecut. Deşi acum ştie tot ce fac vedetele, ce trenduri circulă în media online şi ce se mai poartă peste două sezoane, femeia vărsător a fost o simplă indiancă din Amazon, în perioada marilor cuceriri ale spaniolilor. Ea şi familia ei purtau piei de animale şi trăiau în munţi, iar pantofii marca Louboutin mai aveau mult până să se inventeze.

Peşti

Sensibilă şi delicată ca un bibelou, femeia peşti obişnuia să frângă inimi nobile în altă viaţă. Deşi acum pare că se va prăbuşi sub lovitura unui fulg şi visează doar la dragoste şi diealuri înalte, femeia peşti era o contesă europeană sclifosită şi nemiloasă. Diva nu se dădea în lături de la a-şi bate slujitorii sau a-şi jigni musafirii, fiind dificilă şi dură ca oţelul în deciziile administrative.

 


SEP 29, 2014 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII

SONDAJ SHOK

Cine este cel mai sexy model din Moldova?

View Results

Loading ... Loading ...