[ X ]
FRESH
Kătălina Rusu a dezvăluit care e CEA MAI GOGONATĂ BÂRFĂ, din ultima ...
Cine este bărbatul cu care Loredana Groza este căsătorită de 20 de ...
A revenit DIN MALDIVE! Daniela Ciocanu: „Cu mare greu mă adaptez, ...
Tatiana Martin, despre NOUL SĂU PRODUS: „Sunt tradiții valoroase și ...

Horoscop, luni, 12 februarie 2018

Horoscop 12 februarie 2018 – Taur

Orice atitudine colțuroasă va provoca reacții pe măsură, așa că înainte de a te comporta aspru, ar fi bine să te gândești la consecințe.

Horoscop 12 februarie 2018 – Gemeni

Ți se pare că sunt prea aspre condițiile pe care le pun partenerii de cursă lungă pentru a te sprijini în continuare, deși știi și tu că situația nu e deloc simplă.

Horoscop 12 februarie 2018 – Rac

Ai nevoie de sprijin în tot ce faci, dar felul în care arăți această nevoie esențială ar putea duce la rezultate complet diferite de cele dorite.

Horoscop 12 februarie 2018 – Leu

Munca îți dă serioase bătăi de cap, aproape că nu te mai recunoști din cauza unor erori, neglijențe sau omisiuni care nu te caracterizează. Ar trebui să te tratezi cu îngăduință.

Horoscop 12 februarie 2018 – Fecioară

Dacă observi că nu te mai atrag aceleași lucruri, persoane sau chiar vechile tale pasiuni, ar fi bine să nu îți face prea multe probleme. Este doar o etapă, care va trece.

Horoscop 12 februarie 2018 – Balanță

Poate fi o zi dificilă, din cauza unor neînțelegeri cu cei din familie pe care le iei cu tine peste tot. Ar fi mai înțelept să le lași acasă și să amâni căutarea unei soluții.

Horoscop 12 februarie 2018 – Scorpion

Ești într-o etapă de testare care îți poate complica mult viața, dacă nu devii mai repede conștient de responsabilitățile pe care le ai, mai ales cele care nu îți convin.

Horoscop 12 februarie 2018 – Săgetător

Cauți o soluție inteligentă pentru a evita anumite cheltuieli sau chiar consumul unor resurse, pe care îl consideri inutil.

 Horoscop 12 februarie 2018 – Capricorn

Ești capabil să îți controlezi impulsurile, dar ceri același lucru de la ceilalți, iar asta poate duce la tensiuni inutile și la complicații nedorite.

Horoscop 12 februarie 2018 – Vărsător

Cel mai bun lucru pe care îl poți face este să îți asculți corpul, pentru că îți va oferi informații prețioase, pe care le poți așeza la baza unor decizii importante.

Horoscop 12 februarie 2018 – Pești

Este necesar să privești cu mai multă îngăduință defectele celorlalți, mai ales că ai șansa de a vedea cât de mult le prețuiesc, deși le complică viața.


FEB 12, 2018 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII

SONDAJ SHOK

Cine este cel mai sexy model din Moldova?

View Results

Loading ... Loading ...