[ X ]
FRESH
Un model din Moldova – la UN SHOW TV din România, unde ÎȘI CAUTĂ PERECHEA: ...
Antonia, complet goală pe plajă!
3 zodii care nu se gândesc la bani. Nativii care îşi pun pasiunea ...
Horoscop 19 iulie 2019. Devotament, înţelegere şi o surpriză uriaşă ...

HOROSCOPUL ZILEI DE 11 FEBRUARIE 2019. CAPRICORNII POT DEVENI GELOȘI!

Berbec – Horoscopul zilei de 11 februarie 2019

Cei născuți în zodia Berbec se preocupă de zona financiară. Nativii se agită și întreprind toate demersurile necesare pentru a intra în posesia unei sume de bani, posibil provenită dintr-un câștig neașteptat. Horoscopul de azi pentru zodia Berbec le poate aduce ocazia de a începe o nouă colaborare care să le îmbunătățească veniturile și sunt sfătuiți să nu refuze ofertele care vin spre ei.

Taur – Horoscopul zilei de 11 februarie 2019

Cei născuți în zodia Taur se bucură de tranzitul Lunii întocmai prin semnul lor. Nativii se vor simți mai bine din toate punctele de vedere, vor fi mai calmi, mai liniștiți și mai stabili din punct de vedere psihic. Horoscopul de azi pentru zodia Taur le oferă ocazia să gândească mult mai logic și mai rațional, să alunge sentimentele și emoțiile negative și să reinstaleze armonia între trup și minte.

Gemeni – Horoscopul zilei de 11 februarie 2019

Cei născuți în zodia Gemeni nu se vor simți în apele lor și tendința generală va fi de retragere din contextul social, de meditație și introspecție. O serie de nativi se pot confrunta cu probleme de sănătate, răceli, viroze sau afecțiuni ORL, însă vor reuși să le vindece relativ ușor și rapid. Horoscopul de azi pentru zodia Gemeni îi sfătuiește să se odihnească mai mult și să apeleze la remedii naturiste pentru întărirea imunității.

Rac – Horoscopul zilei de 11 februarie 2019

Cei născuți în zodia Rac vor petrece timp de calitate alături de prieteni. Nativii vor simți nevoia de consolidare a relației cu cei din anturaj și nu este exclus să fie ajutați de prieteni într-un anume context. În orice caz, vor avea parte de sprijinul și susținerea morală a acestora. Horoscopul de azi pentru zodia Rac favorizează dorința de stabilitate a nativilor în acest sector de viață.

Leu – Horoscopul zilei de 11 februarie 2019

Cei născuți în zodia Leu vor simți nevoia de consolidare a statutului profesional. Nativii vor deveni mult mai conștiincioși în exercitarea funcției și a responsabilităților ce le revin prin prisma profesiei, iar atitudinea acestora va fi una stabilă și excesiv de morală. Horoscopul de azi pentru zodia Leu le oferă oportunitatea de a-și pune într-o lumină favorabilă imaginea creată la locul de muncă.

Fecioară – Horoscopul zilei de 11 februarie 2019

Cei născuți în zodia Fecioară vor simți nevoia de a-și consolida niște idei în baza unor evenimente și experiențe de viață trăite. Unii nativi vor căuta lecția de viață pe care să o învețe, în timp ce alții vor dori să devină mai morali, mai decenți și mai statornici în anumite sectoare de viață. Horoscopul de azi pentru zodia Fecioară le poate crește interesul pentru studiu și călătorii.

Balanță – Horoscopul zilei de 11 februarie 2019

Cei născuți în zodia Balanță vor simți nevoia să pună un ban deoparte, să facă niște economii în vederea obținerii unei stabilități (uneori închipuite) financiare. Nativii vor părea zgărciți la prima vedere, însă planul lor va căpăta amploare cu cât vor observa necesitatea acestei rezerve financiare. Horoscopul de azi pentru zodia Balanță poate aduce discuții legate de moșteniri și nativii își pot revendica cu mult curaj un drept care li se cuvinte în urma unui partaj.

Scorpion – Horoscopul zilei de 11 februarie 2019

Cei născuți în zodia Scorpion vor purta discuții cu partenerii de afaceri cu scopul de a consolida o legătură. Nativii vor simți nevoia să fie stăpâni și siguri pe o colaborare și pot cere dovezi suplimentare în acest sens din partea asociaților. Horoscopul de azi pentru zodia Scorpion îi sfătuiește să dea dovadă de moralitate și integritate în decizii și acțiuni.

Săgetător – Horoscopul zilei de 11 februarie 2019

Cei născuți în zodia Săgetător vor avea tendința de a fi impulsivi, arțăgoși și încăpățânați la locul de muncă. Nativii cu greu își vor menține calmul în discuții și pot deveni excesiv de autoritari, chiar posesivi în relațiile cu colegii. Horoscopul de azi pentru zodia Săgetător îi sfătuiește să abordeze cu diplomație provocările care pot apărea în zona profesională.

Capricorn – Horoscopul zilei de 11 februarie 2019

Cei născuți în zodia Capricorn vor simți nevoia de a-și consolida relația cu persoana iubită, însă se cere atenție deoarece tendința generală va fi de posesivitate. Nu sunt excluse crizele de gelozie, în unele cazuri absolut nefondate. Horoscopul de azi pentru zodia Capricorn le oferă ocazia de a se deschide în fața partenerului de cuplu și de a-și exprima cu mai mult curaj sentimentele.

Vărsător – Horoscopul zilei de 11 februarie 2019

Cei născuți în zodia Vărsător vor dori să-și petreacă mai mult timp alături de membrii familiei și, totodată, să-și consolideze relațiile cu aceștia. Nativii resimt din plin nevoia de stabilitate emoțională și de sprijin moral. Horoscopul de azi pentru zodia Vărsător îi sfătuiește să nu devină impulsivi, colerici la reproșurile celor dragi și să înțeleagă că aceștie le vor vrea întotdeauna binele.

Pești – Horoscopul zilei de 11 februarie 2019

Cei născuți în zodia Pești au parte de un context favorabil procesului de învățare și vor reuși cu ușurință să-și întipărească în memorie cunoștințele captate acum. Comunicarea va fi ușor autoritară și nativii vor avea tendința de a acapara dialogul. Horoscopul de azi pentru zodia Pești îi sfătuiește să fie atenți și prudenți la orice tip de deplasare întreprind, indiferent că se realizează pe jos sau cu un autovehicul.

cancan.ro


FEB 11, 2019 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII

SONDAJ SHOK

Cine este cel mai sexy model din Moldova?

View Results

Loading ... Loading ...