[ X ]
[ X ]
FRESH
Interpreta Corina Țepeș – ACUZATĂ CĂ AR FI OTRĂVIT maidanezul care ...
Megan Fox își încurajează fiul să poarte rochii
Au crescut și aleg MÂNCAREA SĂNĂTOASĂ! Interpretă: Una își ia la școală ...
Alina Zotea – prima dată, NAȘĂ! Uite CUM S-A ÎMBRĂCAT fosta deputată ...

Începuturile arată în detaliu cum va decurge o relaţie. Nu ignora semnalele de alarmă

Atunci când îţi doreşti o relaţie de lungă durată, este foarte important să poţi vedea partenerul fără filtrul primelor momente romantice şi să fii pregătită să observi semnele evidente care anunţă un sfârşit rapid. Oricât de îndrăgostită ai fi nu trebuie să ignori semnalele de alarmă cu speranţa că nimic rău nu se va întâmpla, deoarece începutul de obicei arată în detaliu cum se va desfăşura întreaga relaţie, scrie click.ro

Aşadar, dacă vrei să știi cum se va termina o poveste de dragoste, fii atentă la modul în care începe. Ceea ce e cel mai important în primele părți ale unei relații este să fim realiști când vine vorba de așteptările noastre. Să fim atenți la ce merge minunat, dar și la ce merge foarte prost. Când conștientizezi tot ceea ce se întâmplă ai mai multe șanse să vezi problema și să o și rezolvi pentru a putea merge mai departe.

Poate să pară că ești mult prea aspră și cinică atunci când te uiți intenționat după semnale de alarmă, dar este mult mai bine să descoperi ceea ce nu îți place într-un stadiu nu prea avansat al relației: astfel vei avea timp să discuți problema și să iei o decizie fără resentimente și fără a irosi prea mult timp pentru ceva care nu îți merită atenția.


SEP 5, 2019 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII

SONDAJ SHOK

Cine este cel mai sexy model din Moldova?

View Results

Loading ... Loading ...