[ X ]
[ X ]
[ X ]
FRESH
Ludmila Bălan E PLINĂ DE ENERGIE! Uite-o cum SE DISTREAZĂ ÎN PISCINĂ ...
A lăsat AVOCATURA și s-a apucat de design vestimentar: „Pasiunea aceasta ...
Când ea vrea – spune, CÂND O ÎNTREABĂ… Prezentatoare TV: „…la ce bun ...
Tany Vander – INDIGNATĂ: Trebuia să filmez o emisiune, dar am plecat… ...

ÎNDEMNUL ASTROLOGULUI: „Nu e cazul să fim disperați, chiar dacă suntem în carantină. Epidemii au mai fost în Moldova”

Astrologul Lucia Palii a comunicat că, începând cu vineri, 20 martie 2020, Soarele a trecut în Zodia Berbec. Totodată, ea a venit cu unele precizări din perspectivă astrologică în privința epidemiei de Coronavirus, informează SHOK.md.

„Va asigur ca nu e cazul sa fim disperati, chiar daca suntem in carantina.
Epidemii au mai fost in Moldova. Cele mai grave situatii au fost in timpul epidemiei de tif in 1942-44. Virusul hepatic (australian) C descoperit in 1965, a fost confirmat si la noi, fiin activ paralel cu hepatitele A,B, bine cunoscute in acea perioada. SIDA, care a aparut in 1981-82, a fost si este destul de activa, avem in prezent circa 9 mii de bolnavi. Alte epidemii grave, cu multe decese, care izbucneau in alte tari au trecut pe alaturi.

Va trece mai usor si de data aceasta. Dar cu conditia sa nu fim ignoranti, absenti, indiferenti. Sa indeplinim minutios cerintele medico-sanitare, despre care deja sunt informati majoritatea oamenilor. Sa ajungem la pandemii este putin probabil fiindca stiinta medicala este foarte avansata, fata de perioadele inainte de 100 de ani in urma.

Sa vedem acum care sunt pricinele astrologice, care determina aparitia epidemiilor.

In primul rind sint alinierea sau careul planetelor superioare. Alinierea fiind mai grava decat careul. Avem alinierea lui Jupiter, Saturn si Pluton in Capricorn din noiembre 2019.

In al doilea rind, cresterea intensitatii solare. In ciclu de 11 ani. Primii 3-4 ani emanarea energiei soalre este de 4-5 ori mai intensa. Următorii 6-7 ani intensitatea revine treptat la normal. 2020 este primul an din ciclu.

Acum avem si una si alta, concomitent, despre asta am vorbit la câteva emisiuni in noiembrie-decembrie anul trecut. Dar la tv e greu sa transmiți info stresanta, te opresc la jumătate de fraza, dar nici nu vreau sa par negativista. E normal sa se prefere info pozitiva, speranța omului in viitorul fericit e foarte importanta.

Text in scriere…”, a explicat ea, pe Facebook.

SHOK.md

 


MAR 22, 2020 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII

SONDAJ SHOK

Ce îți dorești în această vară?

View Results

Loading ... Loading ...