[ X ]
[ X ]
[ X ]
FRESH
Simona Halep se mărită! Când va avea loc marele eveniment
Doina Danielean, despre VIAȚA SA ÎN CHIȘINĂU: „Cel mai frumos lucru ...
Chișinăul înseamnă ACASĂ! Alina Alexei: „Locul meu preferat aici e ...
Simona Bacaliuc, despre LOCUL PREFERAT din Chișinău: Acolo mă retrag ...

INEDIT! Însoțitorii de bord ai companiei Air Moldova au îmbrăcat astăzi PORTUL TRADIȚIONAL! FOTO//

Astazi, 27 august 2017, Air Moldova își onorează statutul de companie aeriană națională a Republicii Moldova și sărbătoreste, alături de pasagerii săi Ziua Independenței.

Cu ocazia acestei sărbători, Air Moldova, adoptă în timpul zilei de azi, la toate cele 21 de curse aeriene, pentru însoțitorii de la bordul aeronavelor sale o uniformă de suflet: portul popular moldovenesc.

„Bineînțeles, în spiritul ospitalității moldovenești, ne primim și oaspeții la bord cu bucate, care ne duc faimă peste tot în lume: plăcintele și vinul moldovenesc. Ne dorim astfel să cinstim Patria ale cărei culori le purtăm cu mândrie peste tot în lume și să ne alăturăm, în această zi, tuturor celor care rostesc cu mândrie: ”Eu sunt din Republica Moldova!”” – se spune într-un comunicat de presă al Air Moldova.

Totodată, compania adresează sincere felicitări tuturor cetăţenilor Republicii Moldovei cu ocazia celei de-a douăzeci și şasea aniversare de la proclamarea Independenţei şi Suveranităţii statului nostru:

„Ziua de 27 august va rămâne pentru totdeauna înscrisă cu litere de aur în paginile de cronică a edificării Republicii Moldova. Independenţa țării noastre a determinat apariţia noilor oportunităţi pentru dezvoltare pe cale democratică şi pentru promovarea economică în beneficiul şi prosperarea cetăţenilor sai.

Să aveți parte de pace, bunăstare și realizări remarcabile în activitatea zilnică, iar patriotismul şi dragostea faţă de această ţară să Vă însoţească peste tot.

Să fii fericită, Moldova!
La mulți ani!”.

SHOK.md


AUG 27, 2017 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII

SONDAJ SHOK

Cine este cel mai sexy model din Moldova?

View Results

Loading ... Loading ...