[ X ]
FRESH
Ce covor erotic are Mihaela Rădulescu pe terasă. Și-a uluit fanii
TRADIȚIE DE FAMILIE! Svetlana Tataru: „De mai bine de 4 ani, mergem ...
Anul trecut a avut o vacanță FOARTE ACTIVĂ! Alina Alexei: „În această ...
A lansat O COLECȚIE NOUĂ! Natalia Platon: „E cea mai complicată și ...

Mountain Bike Marathon «Orheiul Vechi» XCM 2017! Sute de sportivi pasionați de CICLISM MONTAN își dau întâlnire!

Mountain Bike Marathon «Orheiul Vechi» XCM 2017, ediția a II-a – competiţie pentru toţi pasionaţii de ciclism montan, se va desfășura la 6 mai curent, în raionul Orhei.

Potrivit unui comunicat de presă, evenimentul este organizat de către Clubul Sportiv de Ciclism MTB.MD, co-organizator Consiliul Raional Orhei, cu suportul strategic a Agenției Statelor Unite pentru Dezvoltare Internațională (USAID) și a Agenției Suedeze pentru Dezvoltare și Cooperare Internațională (Sida), cu sprijinul Federației de Ciclism din Republica Moldova, Federației de Triathlon din Republica Moldova și a Ministerului Tineretului şi Sportului al Republicii Moldova.

Competiţia sportivă îşi va da startul de pe teritoriul Vinăriei Brăneşti. Participanţii pot alege unul dintre cele două trasee, fie, cel lung, de 77 km, care trece prin satele Brăneşti, Furceni, Ivancea, Piatra, Pohărniceni, Jăloboc, Trebujeni, Butuceni şi Morovaia, sau varianta scurtă a traseului –  de 45 km.

Participanţii vor merge pe malurile râului Răut, prin păduri, vor urca şi coborî pe stânci, iar partea inedită a acestei ediţii, va fi porţiunea de traseu care trece prin galeriile subterane ale Vinăriei Brăneşti.

La competiţie vor participa biciclişti, atât din Moldova, cât şi de peste hotare, profesionişti şi amatori, în număr de 200 de sportivi. Cei mai buni vor câştiga cupe şi medalii.

Mountain Bike Marathon «Orheiul Vechi» XCM 2017 are drept scop promovarea sportului, a modului sănătos de viaţă, dar şi valorificarea potenţialului turistic al raionului Orhei şi popularizarea turismului de aventură.

Organizatorii îşi propun ca acest eveniment să devină o tradiţie, la care să participe un număr tot mai mare de ciclişti străini. În fiecare an, la începutul lunii mai, să organizeze o nouă ediţie a Mountain Bike Marathon «Orheiul Vechi» XCM, valorificând astfel potenţialul turistic al zonei.

„Mountain Bike Marathon «Orheiul Vechi» XCM este loc unde sportul şi turismul de aventură îşi dau întâlnire pe biciclete”, subliniază organizatorii.

Iată programul zilei:

09:00 – 10:30 Înregistrarea și livrarea pachetelor de start

10:30 – 10:55 Deschiderea evenimentului

10:55 – Alinierea participanților

11:00 – Startul

17:00 – 17:20 Controlul rezultatelor

17:20 – Premierea

De menționat că, suportul tehnic pe traseu va fi asigurat de către membrii Clublului sportiv de off road „Terra Valahia”, care vor patrula traseul cu maşini off road şi ATV-uri şi vor asigura buna desfăşurare a competiţiei. La fiecare 10 km distanţă va fi câte un punct de control.

SHOK.md


MAI 5, 2017 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII

SONDAJ SHOK

Cine este cel mai sexy model din Moldova?

View Results

Loading ... Loading ...