[ X ]
[ X ]
[ X ]
FRESH
Janet Jackson şi La Toya Jackson se întrec în operaţii estetice! Cine ...
O prezentatoare TV și-a amintit de NUNTA de acum 1 an: „Am închiriat ...
Mihaela Tabură a împlinit 27 DE ANI: „Mă simt bogată cu atâția oameni ...
Regina Letizia a strălucit la banchetul în onoarea noului împărat ...

Modalitatea prin care vă puteţi îmbunătăţii sistemul imunitar. Sexul contribuie semnificativ

Sistemul imunitar sau sistemul de apărare a corpului este cel care ajută organismul nostru să lupte împotriva infecţiilor şi viruşilor. Există mai multe modalităţi prin care putem să îmbunătăţim sistemul de apărare a organismului, începând cu consumul de legume şi fructe, continuând cu vaccinurile antigripale sau de altă natură şi terminând cu activităţi precum partidele de sex.

Deşi nu este un substitut pentru un stil de viaţă echilibrat, şi nu atenueză efectele unor obiceiuri alimentare nesănătoase, sexul fortifică imunitatea. Astfel, din studiile privind sănătatea sexuală reiese că persoanele care fac sex în mod regulat au o concentraţie mai mare de anticorpi care apără organismul de diferite infecţii.

În ceea ce priveşte frecvenţa raporturilor sexuale, oamenii de ştiinţă au constatat că o dată sau de două ori pe săptămână este suficient pentru a ne alimenta organismul cu destui anticorpi care să ne facă mai rezistenţi în faţa viruşilor.

Totodată, sexul ajută imunitatea şi prin reglarea echilibrului hormonal, hormonii sexuali secretaţi în timpul actului intim având o importanţă deosebită pentru buna funcţionare a organismului. O viaţă sexuală activă contribuie semnificativ la o stare de bine generală, care se reflectă inclusiv într-un tonus îmbunătăţit şi o rezistenţă sporită la diverse afecţiuni intime sezoniere.

Şi pentru că sănătatea se şi vede, nu doar se simte, un alt beneficiu asociat este acela că sexul întănereşte şi redă strălucire tenului. Acest beneficiu este vizibil în mod real, demonstrat prin studii, iar explicaţia cercetătorilor constă în faptul că hormonii estrogeni produşi în timpul sexului ne pot întineri.

click.ro


SEP 17, 2019 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII

SONDAJ SHOK

Cine este cel mai sexy model din Moldova?

View Results

Loading ... Loading ...