[ X ]
[ X ]
[ X ]
FRESH
Obiceiul ciudat al Reginei Angliei de a mânca banane. Fostul ei chef ...
Are încredere ÎN INTUIȚIE! Olga Busuioc: „Ea m-a dus poate nu prin ...
Sasha Lopez – FERICIT: „Acum 2 ani, în acest loc magic, i-am mulțumit ...
Dana Rogoz, despre nașterea fetiței ei în vremea pandemiei: „Am plâns ...

„Moldova – 25 ani” - DIVINUL dedicat Zilei Independenței. Ești dispus să achiți ATÂT pentru o sticlă cu inscripții de aur?

Una dintre primele întreprinderi din Republica Moldova a creat în acest an un produs exclusiv dedicat celei de-a 25-a aniversări a Independenței Republicii Moldova, care urmează a fi sărbătorită la data de 27 august.

Contactat, Vasile Bîlici, directorul comercial al S.A. „Aroma” ne-a oferit mai multe detalii despre noul produs. “În acest an, cu ocazia celei de a 25-a aniversare a Independenței Republicii Moldova, vom lansa pe piață  un produs special dedicat acestei sărbători – divinul „Moldova – 25 ani”. Ideea a venit din partea administratorului S.A. “Aroma” – domnul Veaceslav Timotin și realizată de către specialiștii întreprinderii” a  spus el.

Conform spuselor sale, deja au fost îmbuteliate 50 de sticle, care sunt expuse spre vînzare în magazinul specializat “Aroma” de pe str. Petru Movilă din capitală.

Urmează a mai fi îmbuteliate încă 100 de sticle, care la fel vor fi puse în vînzare. O sticlă de divin – „Moldova – 25 ani” costă 2100 de lei.

Menționăm, că la fabricarea acestui divin au fost folosite distilate de vin de cea mai înaltă calitate, care au fost supuse maturării încă de la începutul anilor ’70 a secolului trecut. „Moldova – 25 ani” este o băutură excelentă pentru admiratori și experţi, are gust inconfundabil, uşor uleios, aroma deosebită cu nuanţe de vanilie, eterice şi enantice. Această băutură nobilă a fost îmbuteliată în sticlă italiană, iar inscripțiile au fost făcute cu aur.

divin

www.curentul.md


AUG 5, 2016 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII

SONDAJ SHOK

Ce îți dorești în această vară?

View Results

Loading ... Loading ...