[ X ]
FRESH
Experiență NEFERICITĂ pentru o bloggeriță…în Barcelona! Află ce i ...
A decis BRUSC să-și taie părul! Karizma: „De mai bine de 10 ani îl ...
ÎN BLUGI – la Parlament! Uite cum s-au îmbrăcat deputații!
Toată istoria Maestrului Nicolae Botgros - într-o antologie IMPRESIONANTĂ! ...

Necenzurat, fără timiditate și cu maximă autoironie… Stand Up show cu „Stand Up MD” și concert acustic ”Humor Vibes” cu Ola Tabu!

YOUBESC CREATIVE INSTITUTE organizează Stand Up show și concert acustic ”Humor Vibes” – o prestație artistică, care combină umorul băieților de la ”STAND UP MD” și muzica live cu o voce caldă, feminină, a artistei OLA TABU (Karizma).

Potrivit unui comunicat de presă, tema concertului – bărbați și femei. Cine are mai multe probleme? Cum să ne înțelegem unii pe alții? Glumim pe seama specificului ambelor sexe și pătrundem în sentimente prin cântec.

Evenimentul e constituit din două părți: va începe cu prestația flăcăilor de la „Stand Up MD”. Necenzurat, fără timiditate și cu maximă autoironie, ei povestesc, în limba rusă, despre specificul vieții contemporane al tinerilor şi adulţilor în care se pot regăsi toți.

Seara va continua pe ritmurile concertul acustic al artistei OLA TABU.

Precizăm că, Ola Tabu este noul proiect al artistei Karizma şi YOUBESC CREATIVE INSTITUTE. La fiecare prestaţie, Ola TABU încântă publicul până la fiori. Extrem de sinceră, OLA discută cu publicul, trăieşte pe scenă emoţiile şi le transmite spectatorilor chiar şi din ultimele rânduri ale sălii.

Evenimentul va avea loc pe data de 22 iunie (joi) începând cu ora 20:00, în incinta localului The York Pub. Intrarea este în bază de bilet.

SHOK.md

      


IUN 19, 2017 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII

SONDAJ SHOK

Cine este cel mai sexy model din Moldova?

View Results

Loading ... Loading ...