[ X ]
[ X ]
[ X ]
FRESH
Stil de ducesă! Kate Middleton adoră rochiile înflorate vara
E SELECTIVĂ! Katy Rain a spus CUM ÎȘI ALEGE invitații la emisiunea ...
După experiența de la Eurovision, Pasha Parfeni anunță O NOUĂ COLABORARE ...
Sia, dezvăluiri sfâşietoare: "M-am gândit de multe ori la sinucidere ...

De ce fac oamenii sex noaptea?

Multi oameni fac sex noaptea, inainte de somn. Tocmai de aceea acum se pune semnul egalitatii intre sex si „a dormi” cu cineva. Nu exista motive evidente pentru care se intampla lucrul acesta, insa expertii vin cu cateva explicatii. Asa ca, sa vedem de ce fac oamenii sex noaptea.

In cazul cuplurilor casatorite, actul sexual se petrece, de regula, in timpul noptii. Aceeasi regula se aplica si in cazul celor care au o relatie stabila, fara probleme legate de infidelitate. Antropologii au observat ca in cazul relatiilor extraconjugale, lucrurile sunt diferite. Oamenii fac sex in oricare moment al zilei, in functie de situatie, de timpul liber etc.

Cercetarile au subliniat faptul ca oamenii casatoriti fac sex, de regula, intre orele 10:00 p.m. si 2:00 a.m., sau dimineata, in jurul orei 6:00 a.m., cand se trezesc. De asemenea, actul sexual poate avea loc si in serile din timpul weekend-ului. Acest program este impus si de programul de la servicu al fiecaruia. Potrivit studiilor, oamenii care nu fac sex in timpul saptamanii sunt mult mai odihniti, deci mai eficienti la locul de munca. Aici s-ar putea gasi o explicatie.

De asemenea, se pare ca sansele ca cei doi parteneri sa devina parinti sunt mult mai mari daca, dupa partida de sex, femeia va sta intinsa pe pat. Si nopatea se poate face lucrul acesta fara probleme.

De ce dorm oamenii impreuna? Intimitatea este una dintre explicatii. Legatura dintre ei devine mult mai puternica. De asemenea, mai exista si alte motive. Spre exemplu, iarna, daca oamenii dorm impreuna cu cineva, se vor incalzi mult mai usor. Plus ca se simt mult mai protejati daca stiu ca cineva le este alaturi.

Asadar, exista mai multe raspunsuri pentru intrebarea „De ce fac oamenii sex noaptea?”. Fie pentru ca atunci gasesc timp liber, dupa ce vin de la serviciu. Ori poate pentru ca isi doresc sa devina parinti si sunt mai mari sansele sa conceapa un copil daca, dupa ce se consuma actul sexual, femeia va sta intinsa pe pat. Iar noaptea este momentul cel mai oportun.

www.teotrandafir.ro


IAN 30, 2017 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII

SONDAJ SHOK

Ce îți dorești în această vară?

View Results

Loading ... Loading ...