[ X ]
[ X ]
[ X ]
FRESH
Când ea vrea – spune, CÂND O ÎNTREABĂ… Prezentatoare TV: „…la ce bun ...
Tany Vander – INDIGNATĂ: Trebuia să filmez o emisiune, dar am plecat… ...
VREA SĂ MAI SLĂBEASCĂ! Interpretă: „Pe data de 19 aprilie aveam cu ...
Horoscop 4 iulie 2020. Relaxare şi timp preţios petrecut în familie

„Opriți burtica – eu cobor” -  UN NOU PROIECT lansat de blogul pentru femei Ladylike. Uite cum a fost la PRIMA EDIȚIE! Galerie FOTO//

Pe data de 7 iunie, bloggerița Daniela Dermengi a dat start unui nou proiect. De această dată este vorba despre un eveniment despre maternitate, denumit „Opriți burtica – eu cobor”. Autoarea blogului Ladylike și organizatoarea evenimentului a împlinit exact 39 de săptămâni pe 7 iunie. Aceasta a reușit să aduce la seminar 40 de participante, majoritatea graviduțe, care au asistat la prezentările a 7 speakeri profesioniști din diverse domenii, informează SHOK.md.

Speaker-ii evenimentului au fost medicul ginecolog Maxim Călăraș, nutriționistul Elena Ozun, cosmetologul Ecaterina Lica, antrenorul-medic Denis Darabanschi, psihologul Anna Comendant, juristul Olga Comerzan și managerul general Antos Tatiana Ustica.

Timp de o oră, fiecare speaker a comunicat cu participantele prezente la eveniment și a răspuns la întrebările acestora. „Seminarul a avut drept scop să creeze o punte de comunicare dintre femeile preocupate de maternitate și profesioniști și să elucideze toate miturile știute din auzite sau descoperite pe internet”, a scris Daniela Dermengi pe blogul ei.

„Toate cele cinci femei speaker-i ai seminarului sunt mame și mame în devenire. Elena și Anna sunt însărcinate, Olga și Tatiana – proaspete mămici, iar Ecaterina – mamă de adolescentă.”, menționează Daniela pe blog. Organizatoarea evenimentului este cert convinsă că mesajul de la burtică la burtică, de la mamă la mamă ajunge mai ușor.

Evenimentul a fost susținut de un șir de parteneri. „Sunt parteneri de care fiecare mamă sau mamă în devenire trebuie să cunoască. Le mulțumesc pentru susținere tuturor. Astfel, am reușit să fim nu doar utili prin acest seminar informativ, dar și plăcuți prin toate darurile pe care le-am oferit. Sunt sigură că toate participantele au plecat acasă cu sentimentul că a meritat efortul de a fi acolo. Prin darurile oferite, investiția în biletul de participare a fost acoperită și depășită”, a scris Daniela în postarea sa de pe blog. Amintim că biletele au costat 300 de lei.

Partenerii evenimentului au fost cosmetica naturală AntosArt PoligrafBiantti – producător local de migdaleCasa LiaDoctor Lica SalonDulcinellaStudioul de fitness și nutriție Elena OzunEpilare definitivă cu laser diodaFarmacia FeliciaMedpark, fotografa Olga Scorpanapa OM,  Pao CandlesPerna meaPrimul sens,  Vion Impex SRL.

„Medicul nu mi-a făcut deocamdată un consult ginecologic de teamă să nu-mi genereze nașterea și să nu pot fi prezentă la eveniment. Deși exista un plan B, desigur că era foarte important să fiu astăzi aici”, menționase Daniela în cadrul evenimentului. Daniela nu a mai apucat să meargă la consultul ginecologic, ci direct să nască – bebelușul ei a hotărât să oprească burtica și să coboare pe 9 iunie, la doar două zile după eveniment.

„Tot ce s-a întâmplat – procesul de pregătire a evenimentului „Opriți burtica – eu cobor”, derularea acestuia și ulterior venirea pe lume a bebelușului meu la două zile distanță – a fost un șir de circumstanțe fericite. Mă bucur că mi-a reușit. Și am obiceiul să repet ce îmi iese bine. De aceea, voi mai organiza evenimente despre maternitate și… voi mai face copii”, astfel încheie Daniela postarea de pe blog despre eveniment.

SHOK.md


IUN 22, 2018 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII

SONDAJ SHOK

Ce îți dorești în această vară?

View Results

Loading ... Loading ...