[ X ]
[ X ]
FRESH
Ce bine se ţine Melanie Griffith la 62 de ani!
Iată cine sunt CÂȘTIGĂTORII WINNERS Moldova Music Awards 2019!
Cunoscutul blogger Ilya Varlamov – IMPRESIONAT de Aeroportul Internațional ...
A obținut numeroase titluri internaționale, iar acum REPREZINTĂ MOLDOVA ...

POVESTE de DRAGOSTE// Ecaterina CUPCEA: „Ne-am înâlnit” prima dată în mediul virtual!

Ecaterina Cupcea și Constantin Șura s-au întâlnit în mediul virtual, iar ce a urmat…a fost o nuntă frumoasă netradițională. Jurnalista Ecaterina Cupcea a acceptat să spună povestea lor de dragoste pentru SHOK.md.

“Ne-am cunoscut acum aproape doi ani. Ca niște veritabili urmași ai lui Zuckerberg, „ne-am întâlnit” prima dată în mediul virtual, pe Facebook. Nu am stat prea mult la taclale on-line, peste o săptămână ne-am văzut live și pot să zic că a fost dragoste la prima vedere. Aparent, lucrurile au evoluat foarte rapid, dar pentru noi totul a fost cât se poate de firesc”, a mărturisit ea.

S-au logodit peste câteva luni, iar vara trecută și-au oficializat relația.

“A fost o cerere în căsătorie plină de emoții pentru ambii, simplă și adevărată. Dacă mi-a plăcut o sărbătoare vreodată, atunci asta a fost nunta. A fost una netradițională, cu mici excepții. Am optat pentru un decor clasic și sobru. Diversitatea ne-au asigurat-o, însă, oaspeții, care au venit de pe toate continentele”,  a mai povestit Ecaterina pentru SHOK.md.

Întrebată cum i s-a schimbat viața după căsătorie și ce îți doresc mai departe, jurnalista nu a stat mult pe gânduri și ne-a comunicat: “Căsătoria nu este decât o etapă într-o relație matură, care tinde să crească. Așa că ne ajutăm reciproc să creștem, să experimentăm, să ne lărgim orizonturile”.

333   4444 1111234

Cristina GUREZ

Foto: facebook.com


APR 24, 2015 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII

SONDAJ SHOK

Cine este cel mai sexy model din Moldova?

View Results

Loading ... Loading ...