[ X ]
[ X ]
FRESH
Kate Middleton a rămas regina palatului. Cum a apărut ducesa la o ...
Parlamentul A RENUNȚAT la sticlele de PLASTIC: „E o mare problemă ...
Diana Chistol – MAXIMĂ RELAXARE în Bali: „Sunt fericită oriunde, dar ...
Trupa Queen va avea propria monedă de cinci lire sterline! Anunțul ...

Poziții pentru grăsuțe. Ce spun specialiștii în erotism!

Există câteva poziții sexuale ideale pentru femeile plinuțe. Nu e nicio rușine, iar acest subiect nu trebuie să fie unul tabu, având în vedere că trăim, totuși, în secolul XXI.

1. Poziția lingurița. Această poziție e una simplă și le avantajează și pe femeile cu câteva kilograme în plus. Produce senzații incredibile. Femeia se așază pe partea laterală și îl lasă pe bărbat să facă toată treaba.

2. Femeia deasupra. O femeie plinuță poate să dețină controlul ușor într-o partidă de amor. Femeia se așază deasupra bărbatului și controlează fiecare mișcare. Este și una din pozițiile preferate ale doamnelor.

3. Bărbatul deasupra. Femeia pune o pernă sub stomac și se sprijină pe coate. Este una din pozițiile preferate ale masculilor, dar care produce plăcere și pentru femei.

4. Poziția pe la spate. Aceasta e una dintre pozițiile preferate atât de bărbați cât și de femei. Împreună cu poziția misionarului, este poziția sexuală cea mai des folosită în nopțile fierbinți.

5. Poziția misionarului. Femeile care au câteva kilograme în plus pot profita cu încredere de această tehnică/ poziție. Nu de alta, dar stomacul se aplatizează atunci când stau pe spate. Este cea mai confortabilă poziție mai ales că bărbatul face toată treaba.

E important de precizat că este bine să te protejezi în timpul actului sexual. Utilizarea prezervativului nu este doar o măsură care împiedică o sarcină nedorită, ci te ferește și de o serie de boli cu transmitere sexuală.

Multe femei care nu se protejează când fac sex se trezesc peste câteva săptămâni sau luni cu simptome ale unor afecțiuni precum sifilisul sau află că au fost infectate cu virusul HIV.

Folosește prezervativul de fiecare dată când faci dragoste cu partenerul tău, chiar dacă vă știți de ceva vreme.

www.teotrandafir.com


MAI 1, 2018 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII

SONDAJ SHOK

Cine este cel mai sexy model din Moldova?

View Results

Loading ... Loading ...