[ X ]
[ X ]
FRESH
O interpretă face DEZVĂLUIRI: Pe mine nu m-a educat tatăl biologic, ...
A avut COVID-19? Jasmin face PRECIZĂRI: „M-a ținut în pat mai mult ...
La o lună de la naștere, A ARĂTAT-O pe Lia! Svetlana Sainsus: „Și-a ...
A avut 5 IUBIȚI până acum? Interpretă: Nu regret că nu fac parte din ...

Pregătiri de NUNTĂ! Ana Danilescu: „Va fi mai degrabă o petrecere cu mici surprize”

Jurnalista Ana Danilescu și  Pavel Bodeanu s-au cununat civil și religios, în vara 2016, în Capitală Culturală Europeană – San Sebastian din Spania, iar toamna aceasta, așa cum planificau, au început pregătirile pentru petrecerea alături de cei dragi.

Contactată de SHOK.md, jurnalista ne-a povestit la ce etapă sunt pregătirile, dar și la ce obiceiuri au decis să renunțe.

„Am stabilit locația – un local diferit de tot ce are Chișinăul la ziua de azi. Acum lucrăm asupra meniului cu cel mai bun bucătar din Moldova, Ion Crihan. Gurile vorbesc că a gătit în restaurante cu stele Michelin, dar și pentru interprete celebre de peste ocean, așa că ne simțim onorați. Așa că, răciturile și sarmalele vor fi înlocuite cu gustări și bucate, care, cu siguranță, vor alinta papilele gustative. Din start îi prevenim pe toți să nu se aștepte la colaci sau dezbrăcatul miresei, pentru că asta nu va fi. Nu va fi nuntă, ci mai degrabă o petrecere cu mici surprize atât gastronomice, cât și de divertisment”, a declarat Ana.

Întrebată despre ținuta pe care o va purta în acea zi specială, An ne-a comunicat: „Va fi o rochie deosebită, creată de prietena și designerul Mirabela Jaloba”.

Natalia MORARU 


SEP 20, 2016 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII

SONDAJ SHOK

Cine este cel mai sexy model din Moldova?

View Results

Loading ... Loading ...