[ X ]
[ X ]
FRESH
Care este numele adevărat al lui Meghan Markle şi cum s-a aflat că ...
Olga Țapordei explică DE CE SE MACHIAZĂ și-și aranjează părul pe timp ...
MASTER CLASS de la Jasmin: PEȘTELE UMPLUT e unul dintre felurile de ...
Ce se întâmplă cu NUNȚILE DIN LUNA MAI? Organizator: „Pentru miri ...

Prietenia la StarNet îţi aduce abonament la JUMĂTATE DE PREȚ!

Toate momentele, de le cele mai mici până la cele mai importante, se memorează atunci când sunt împărţite cu cei dragi. De aceea, StarNet nu pierde nici o ocazie pentru a oferi experienţe unice de comunicare şi distracţie pentru toţi, informează SHOK.md.

La StarNet, prieteniile sunt motiv de bucurie! Acum, orice client care vine la StarNet împreună cu persoana dragă, beneficiază de două abonamente la preţ de unul, pentru o perioadă de 6 luni. Totodată, clienţii care vor opta pentru o conectare individuală, vor primi abonamentul la jumătate de preţ, pentru o perioadă de 3 luni.

Pentru comoditatea clienţilor, StarNet a împachetat abonamente variate, Internet Only doar la 75 de lei sau cu servicii combinate, abonamente Triple play de la 100 lei. Iar pentru siguranţă deplină pe net, odată cu alegerea abonamentului, clienţii beneficiază de licenţe antivirus Bitdefender gratuite, timp de un an.

Descoperiţi împreună orice colţ al universului şi împărţiţi emoţii desăvârşite pentru că StarNet vă pune la dispoziţie tot de ce aveţi nevoie:

  • Internet – 100 Mbps
  • Televiziune – cu cea mai variată grilă TV
  • Telefonie – 1200 minute
  • Echipamente Wi-Fi incluse şi conectare gratuită

Creează-ţi abonamentul perfect la jumătate de preţ, uşor şi rapid, cu ajutorul constructorului online pe promo.starnet.md,iar experţii StarNet îţi sunt mereu la dispoziţie, pentru a răspunde la solicitări şi întrebări atât în oficii, cât şi la numărul de telefon 0 22 84 44 44, care este activ 24/7.

StarNet – Noi schimbăm viitorul!

starnet


MAR 29, 2018 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII

SONDAJ SHOK

Cine este cel mai sexy model din Moldova?

View Results

Loading ... Loading ...