FRESH
STUDIU! Ce se întâmplă dacă faci sex de două ori pe oră
Horoscop 22 august 2017
Gătește adevărate CAPODOPERE CULINARE! Interpreta Roxana: „Bucătăria ...
Uite cât de SEXY a fost Cristina Moldovanu la petrecerea dată de ziua ...

Republica Moldova și România – ÎMPREUNĂ pe scena Eurovision?Propunere NEAȘTEPTATĂ!

Postul Public de Televiziune „Moldova 1” îşi exprimă nedumerirea și regretul față de circumstanțele în care România a fost exclusă din concursul „Eurovision și a lansat invitație pentru interpretului Ovidiu Anton, câștigătorul etapei naționale „Eurovision Romania 2016”,  să evolueze pe scena Eurovision alături de Lidia Isac, reprezentanta Moldovei.

“În acest context, îl invităm pe Ovidiu Anton să evolueze pe scena „Eurovision” alături de reprezentanta Republicii Moldova, Lidia Isac. Suntem convinși că cei doi pot face un duet de excepție cu piesa ”Falling Stars” în semifinala 1 din 10 mai”, se spune într-un comunicat.

Potrivit lor, schimbările în conceptul de show, la o etapa atât de înaintată, presupun și agrearea unor modificări cu organizatorul concursului.

De asemenea, pe 14 mai 2016 Ovidiu Anton este invitat la Chișinău. În capitala Republicii Moldova va fi organizat un spectacol open air „Eurovision”, succedat de transmisiunea finalei ESC2016. Evenimentul va fi preluat live de către postul public de televiziune „Moldova 1”.

SHOK.md


APR 26, 2016 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII

SONDAJ SHOK

Care este cel mai admirat cuplu din showbiz?

View Results

Loading ... Loading ...