[ X ]
[ X ]
FRESH
Izolarea în familia Măruţă! Ce activităţi fac Andra şi Cătălin cu ...
Anunțul „Cricova” privind SPARKLING PARTY 2020: „La moment este mai ...
Așa mamă, așa fiică! Prezentatoarea TV, Daniela Ciocanu, și mama sa ...
Secrete de alcov! Tactica pe care a abordat-o Angelina Jolie pentru ...

2 probleme de sănătate care apar vara

Cele 2 probleme de sănătate care apar vara

1. Răceala. Când te gândești la vară, poate nu îți trece prin minte faptul că în acest anotimp apar și răcelile. De regulă, mulți dintre noi asociem aceste probleme de sănătate cu anotimpul rece. Însă, din varii motive, și vara pot să apară răcelile.

De vină pot fi alimentele reci pe care le consumăm, în speranța că astfel ne răcorim în timpul zilelor cu temperaturi foarte mari. Aerul condiționat poate fi, de asemenea, responsabil pentru apariția răcelilor din timpul verii. Și bacteriile pot fi de vină, așa că să nu uităm și de acest aspect. Mediul cald le priește, așa că nu este de mirare de ce răcim chiar și vara.

2.Tulburările gastrointestinale. Enterocolitele sunt des întâlnite vara. Germenii patogeni provoacă aceste inflamații ale intestinului. De asemenea, anumite virusuri pot duce la apriția acestei probleme. Enterocolitele au un debut agresiv. Se manifestă prin crampe, febră, vărsături, stare generală de rău. Pot să țină câteva zile, o săptămână sau mai mult, dacă boala este provocată de paraziții intestinali.

Antibioticele nu ajută întotdeauna în astfel de situații. Asta deoarece ar putea distruge flora intestinală. Medicii sunt cei care îți pot indica cel mai bun tratament în astfel de situații. Pentru a preveni tulburările gastrointestinale, este bine să te speli bine pe mâini înainte de fiecare masă, să dezinfectezi bine tacâmurile și să prepari la temperaturi ridicate alimentele.

teotrandafir.com


IUN 25, 2018 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII

SONDAJ SHOK

Cine este cel mai sexy model din Moldova?

View Results

Loading ... Loading ...