[ X ]
[ X ]
[ X ]
FRESH
Obiceiul ciudat al Reginei Angliei de a mânca banane. Fostul ei chef ...
Are încredere ÎN INTUIȚIE! Olga Busuioc: „Ea m-a dus poate nu prin ...
Sasha Lopez – FERICIT: „Acum 2 ani, în acest loc magic, i-am mulțumit ...
Dana Rogoz, despre nașterea fetiței ei în vremea pandemiei: „Am plâns ...

Roman Burlaca LE DĂ PESTE NAS celor care SE PLIMBĂ ÎN PARCURI: După progulochkă, mergeți direct în izolator! VIDEO//

Regizorul Roman Burlaca este indignat de faptul că mai mulți nu respectă măsurile impuse de autorități pentru a preveni răspândirea infecției COVID-19 și, chiar dacă e interzis, și majoritatea au decis să se autoizoleze acasă, unii continuă să meargă în parcuri. Astfel, el a venit cu un mesaj-propunere pentru cei care nu respectă regimul de autoizolare, informează SHOK.md.

„Băi, băieți, eu am o propunere pentru ăștia care se plimbă la Valea Morilor – voi, după progulochkă, drept în izolator la Moldexpo, că tot e alături și să nu vă duceți până acasă, să pierdeți timpul”, a menționat regizorul, pe Instagram.

Totodată, el se declară impresionat de cât de strategic a fost deschis centrul COVID-19 de la Moldexpo. „Lângă parc – izolator. Mai trebuie și în alte locuri”, a precizat el.

SHOK.md amintește: Comisia Situații Excepționale a Republicii Moldova, la 23 martie curent, a aprobat decizia: „Se interzice, începînd cu data de 25 martie 2020, aflarea persoanelor în spații publice: parcuri, păduri, terenuri de joacă, terenuri sportive, zone de agrement”.

SHOK.md

 


APR 8, 2020 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII

SONDAJ SHOK

Ce îți dorești în această vară?

View Results

Loading ... Loading ...