[ X ]
[ X ]
FRESH
Ce bine se ţine Melanie Griffith la 62 de ani!
Iată cine sunt CÂȘTIGĂTORII WINNERS Moldova Music Awards 2019!
Cunoscutul blogger Ilya Varlamov – IMPRESIONAT de Aeroportul Internațional ...
A obținut numeroase titluri internaționale, iar acum REPREZINTĂ MOLDOVA ...

Rozmarinul, remediul care împiedică rapid căderea părului! Tratamentul acesta te scapă de griji

Cel mai probabil nu te-ai gândit niciodată că rozmarinul ar putea fi folosit mai departe de zona culinară, drept condiment pentru anumite reţete. Ei bine, această plantă are şi alte proprietăţi miraculoase de care te poţi folosi chiar la tine acasă. Ce zici de un tratament naturist care să te ajute să scapi de părul rar?

Rozmarinul este perfect pentru a împiedica părul să cadă şi stimulează în acelaşi timp creşterea, astfel încât podoaba ta capilară să se regenereze.

Cum prepari tratamentul pentru păr cu rozmarin

Că să prepari propriul ser pentru creşterea părului, ai nevoie de 8 picături de ulei esenţial de rozmarin, 50 ml de ulei de migdale dulci, 3 picături de ulei esenţial de Iarbă Sfântului Ioan (salvia sclarea) şi 6 picături de ulei esenţial de lavandă, scrie secretele.com. Combină ingredientele şi aplică preparatul pe scalp şi pe foliculii de par folosind o perie. Aplică serul o dată la două zile, după dus. Serul stimulează creşterea părului şi îi conferă părului un miros foarte plăcut!

Amestecă 3 picături de ulei esenţial de rozmarin cu 1 linguriţă de miere şi 2 linguri de ulei de cocoş presat la rece. Aplică preparatul pe scalp insistând la rădăcina părului şi la vârfuri, după care acoperă părul cu o pungă de plastic sau o cască pentru duş.

Aşază un prosop peste faţă de pernă că să nu o murdăreşti, şi dormi cu preparatul pe par. Uleiul de rozmarin stimulează creşterea părului, mierea hidratează şi hrăneşte părul, iar uleiul de cocoş previne căderea părului. Spală-te pe cap a două zi. Rezultatele se observă foarte repede.

click.ro


NOI 5, 2019 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII

SONDAJ SHOK

Cine este cel mai sexy model din Moldova?

View Results

Loading ... Loading ...