[ X ]
[ X ]
[ X ]
FRESH
După ce a lansat piesă nouă, Akord a dat start unei PROVOCĂRI PE ONLINE: ...
Ludmila Bălan E PLINĂ DE ENERGIE! Uite-o cum SE DISTREAZĂ ÎN PISCINĂ ...
A lăsat AVOCATURA și s-a apucat de design vestimentar: „Pasiunea aceasta ...
Când ea vrea – spune, CÂND O ÎNTREABĂ… Prezentatoare TV: „…la ce bun ...

SCOP NOBIL! Mai mulți Ambasadori se alătură Turneului Caritabil de Tenis de Masă Hospices of Hope Moldova!

Peste treizeci de persoane, printre care membrii unor misiuni internaționale, dar și reprezentanții companiilor de top din Moldova, sunt așteptate pe 22 februarie 2020 Turneul de Tenis de Masă Hospices of Hope Moldova! Acesta va avea loc la Complexul Sportiv al USM (Blocul FRIȘPA, str. Nicolae Testemițeanu nr. 6), cu începere la 9.30, informează SHOK.md.

Sâmbăta aceasta, mai mult de 30 de persoane și-au dat întrunire la cea de-a treia ediție a Turnului de Tenis de Masă Hospices of Hope Moldova, organizat cu scopul de le oferi speranță și alinare celor care se confruntă cu o boală incurabilă în regiunile Republicii Moldova.

Evenimentul este organizat de Hospices of Hope Moldova, o organizație internațională de caritate care are ca scop dezvoltarea serviciilor de asistență medico-socială și psiho-emoțională, oferite gratuit celor care suferă de boli incurabile și/sau condiții limitatoare în raioanele Orhei, Soroca, Ocnița, Cahul și Taraclia ale Moldovei. Serviciile sunt asigurate prin intermediul proiectului Rețeaua Națională de Servicii de Îngrijire Paliativă Hospices of Hope Moldova, iar turneul organizat de Hospices of Hope Moldova va întruni mai mulți reprezentanți ai delegațiilor internaționale prezente în Moldova, precum și unor companii care doresc să susțină o cauză nobilă.

Printre jucătorii acestei ediții, vom regăsi reprezentanții Băncii Mondiale în Moldova, ambasadelor Ungariei, Franței și Slovaciei, dar și Ambasadorul Letoniei în Moldova – E.S. Domnul Uldis Mikuts, Ambasadoarea Regatului Suediei în Republica Moldova – E.S. Doamna Anna Lyberg, și Ambasadorul Delegației Uniunii Europene în Moldova – Domnul Peter Michalko, alături de soția dumnealui, Doamna Michalkova.

Groups done

Intrarea la eveniment pentru susținători este liberă, iar mai multe detalii despre eveniment pot fi găsite pe pagina de facebook.

Evenimentul este organizat cu susținerea Universității de Stat a Moldovei și a Ministerului Educației, Culturii și Cercetării din Republica Moldova.

Partenerii evenimentului sunt: Ellation și Crunchyroll, Gebauer & Griller, Coca-Cola Îmbuteliere Chișinău, Racketa Production, Radisson Blu Leogrand Hotel și PlaciMie.

Turneul de Tenis de Masă Hospices of Hope Moldova este un eveniment organizat cu scopul de a colecta fonduri pentru a susține activitatea Hospices of Hope Moldova. Astfel fiecare echipă participantă a fost rugată să facă o donație de 2000 MDL, fonduri care vor fi utilizate în continuare pentru dezvoltarea Rețele Naționale de Servicii de Îngrijire Paliativă Hospices of Hope Moldova. La moment organizația își îndeplinește misiunea prin susținerea financiară a echipelor mobile din Orhei, Soroca, Ocnița, Cahul și Taraclia, care prestează gratuit servicii de asistență medico-socială și psiho-emoțională celor care suferă de boli incurabile sau condiții limitatoare de viață în regiunile respective. De la lansarea proiectului, în anul 2017, peste 1500 de persoane au beneficiat de servicii calitative de îngrijire paliativă, gratuit, la domiciliu.

SHOK.md


FEB 21, 2020 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII

SONDAJ SHOK

Ce îți dorești în această vară?

View Results

Loading ... Loading ...