[ X ]
[ X ]
[ X ]
FRESH
IMAGINI RARE! Nicolae Bogtros a răscolit ARHIVA, DE ZIUA DE NAȘTERE ...
Familia prezidențială, într-O NOUĂ IMAGINE! Uite CÂT DE MULT a crescut ...
S-a trezit cu MAȘINA SPARTĂ! Prezentatoare TV: Au făcut-o în plină ...
J.Lo, în cea mai sexy ţinută, la plimbare cu prietenul patruped! Cântăreaţa ...

Sexul în timpul menstruaţiei. Avantaje şi dezavantaje

Nu există niciun motiv medical pentru care femeile să îşi refuze partenerul de viaţă în această perioadă delicată a lunii. Poate doar unul ce ţine de propriile idei şi concepţii. Reprezentantele sexului frumos pot avea dorinţe sexuale şi în acest interval, uneori chiar mai accentuate decât de obicei. Mai mult pentru unele dintre ele menstruaţia este perioada în care libidoul atinge cote maxime, scrie click.ro

Sexul în timpul menstruaţiei. Avantaje

Sexul din timpul menstruaţiei poate ajuta la diminuarea simptomelor sindromului premenstrual. Foarte multe femei susţin că orgasmul le ajută să scape de crampe şi că acele contracţii orgasmice ale uterului le oferă un masaj intern binevenit. De asemenea, orgasmele ajută la eliminarea endorfinelor în organism. Endorfinele elimină durerea în mod natural şi intensifică starea de bine, lucruri care ajută la ameliorarea crampelor, a durerilor de cap şi, totodată, a iritabilităţii asociate durerilor menstruale.

Cel mai important lucru când vine vorba de sexul în timpul menstruaţiei este faptul că multe femei declară că se simt cu mult mai excitate în timpul menstruaţiei decât în mod normal. Acest lucru este datorat şi faptului că acestea simt o senzaţie de plenitudine în zona pelvisului.

Dezavantajele de a face dragoste în timpul menstruaţiei

Cum niciun lucru bun nu vine fără un compromis, oricât de mic, şi dragostea în timpul ciclului are un dezavantaj. Trebuie obligatoriu să te protejezi. Riscurile de a contacta boli sau infecţii transmise sexual sunt cu mult mai mari decât în zilele normale, din cauza deschiderii cervixului, pentru a permite sângelui să treacă. Din păcate, acest lucru creează drumul perfect pentru trecerea bacteriilor în interiorul pelvisului.


FEB 21, 2020 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII

SONDAJ SHOK

Ce îți dorești în această vară?

View Results

Loading ... Loading ...