[ X ]
[ X ]
[ X ]
FRESH
Janet Jackson şi La Toya Jackson se întrec în operaţii estetice! Cine ...
O prezentatoare TV și-a amintit de NUNTA de acum 1 an: „Am închiriat ...
Mihaela Tabură a împlinit 27 DE ANI: „Mă simt bogată cu atâția oameni ...
Regina Letizia a strălucit la banchetul în onoarea noului împărat ...

Sexul oral poate fi considerat preludiu? Iată ce cred unele persoane

Una dintre cele mai importante etape a actului sexual, peste care nu trebuie să sari este preludiul. Iar secretul unui preludiu ideal constă în a vorbi deschis cu partenerul, despre ce înţelege fiecare prin preludiu, ce aşteptări are şi ce l-ar ajuta să se simtă cu adevărat satisfăcut. Cunoscând dorinţele şi nevoile intime ale celuilalt, ajungi să preţuieşti preludiul.

Cele mai multe persoane privesc sexul oral ca pe orice “acţiune” sexuală în afara penetrării. Sexul oral, stimularea clitorisului sau masturbarea reciprocă sunt considerate de unii preludiu. Există însă şi persoane care cred că la capitolul preludiu intră orice nu implică un contact genital: sărutul, discuţiile despre fantezii sau punerea lor în practică prin jucarea unor anumite roluri, masajul, dansul erotic. Este părerea lor fermă că orice are şansa să ducă la orgasm poate fi trecut la rubrica  „sex”, indiferent dacă are sau nu loc penetrarea.

Aşadar, pentru aceste persoane sexul oral nu înseamnă preludiu, ci sex şi insistă pe importanţa atingerilor şi a sărutărilor înaintea unui astfel de contact.

Interesant este că foarte mulţi bărbaţi declară că privesc sexul oral pe care îl oferă partenerelor, nu ca pe o sursă de plăcere pentru ele, ci ca pe un pas obligatoriu de bifat înaintea penetrării ca să fie siguri că nu vor avea probleme din cauza lipsei lubrifierii.


SEP 16, 2019 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII

SONDAJ SHOK

Cine este cel mai sexy model din Moldova?

View Results

Loading ... Loading ...