[ X ]
FRESH
Un model din Moldova – la UN SHOW TV din România, unde ÎȘI CAUTĂ PERECHEA: ...
Antonia, complet goală pe plajă!
3 zodii care nu se gândesc la bani. Nativii care îşi pun pasiunea ...
Horoscop 19 iulie 2019. Devotament, înţelegere şi o surpriză uriaşă ...

Sfatul zilei de 11 septembrie 2018 pentru fiecare zodie

BERBEC: Nu te lua în gură cu persoanele mai mari și mai experimentate decât tine. Te vei trezi cu ochii în soare. Numărul norocos al zilei: 13.

TAUR: Trebuie să fii un pic mai empatic dacă nu vrei ca oamenii să te catalogheze om rău și fără suflet. Numărul norocos al zilei: 10.

GEMENI: Ești capabil de multe lucruri și ai forța necesară să ajungi acolo unde îți dorești. Crede în tine. Numărul norocos al zilei: 2.

RAC: Pledezi pentru o cauză ce poate părea greșită. Ai grijă cum gestionezi vorbele în perioada asta sensibilă. Numărul norocos al zilei: 1.

LEU: Te încântă să vezi cum unele lucruri se schimbă în bine fără să depui mari eforturi. Numărul norocos al zilei: 9.

FECIOARĂ: Pleci de la niște idei preconcepute și ar fi bine să le schimbi pe parcurs. Vei vedea că știi să te descurci cu condiția să fii mai deschis la minte. Numărul norocos al zilei: 8.

BALANȚĂ: Ia cu tine tot ce ai nevoie pentru a porni în lungul tău drum spiritual. Începe o viață nouă de azi. Numărul norocos al zilei: 1.

SCORPION: Nimic nu se compară cu această zi în care ești, în sfârșit, apreciat pentru eforturile tale. Numărul norocos al zilei: 11.

SĂGETĂTOR: Reacționezi cu impulsivitate la situații în care ar trebui să îți păstrezi calmul. Numărul norocos al zilei: 5.

CAPRICORN: Nu te uita din nou în trecut. Scapă de umbrele lui și privește cu mai multă pozitivitate viitorul. Numărul norocos al zilei: 7.

VĂRSĂTOR: Îți place diversitatea și urăști monotonia. Poate că este momentul să faci ceva în acest sens. Numărul norocos al zilei: 6.

PEȘTI: Ai în față o serie de oportunități de care trebuie să ții cont dacă vrei să îți fie bine. Numărul norocos al zilei: 12.

www.teotrandafir.com


SEP 11, 2018 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII

SONDAJ SHOK

Cine este cel mai sexy model din Moldova?

View Results

Loading ... Loading ...