[ X ]
FRESH
CU CHIRIE în București! Irena Boclincă: „În momentul de față aș vrea ...
Jennifer Lopez face striptease de dragul artei. Cum a ajuns artista ...
Kapushon a început să scrie ȘI PIESE PENTRU COPII! Ariana Maistrov ...
NU ARE IUBIT, dar vrea să se mărite! Prezentatoarea TV Daniela Vizitiu ...

Sfatul zilei de 26 septembrie 2018 pentru fiecare zodie

BERBEC: Pleci la drum cu strângere de inimă. Nu te panica. Vei vedea că toate se rezolvă cu bine. NUmărul norocos al zilei: 8.

TAUR: Ești nevoit să mai lași de la tine, căci, nu-i așa, nu toate sunt cum ne dorim în viață. Numărul norocos al zilei: 7.

GEMENI: Petrece mai mult timp cu ai tăi, cu familia ta, cu părinții tăi. Profită de ei. Numărul norocos al zilei: 6.

RAC: Lasă orgoliul deoparte și vorbește deschis despre lucrurile despre care știi că nu sunt corecte și te privesc direct. NUmărul norocos al zilei: 4.

LEU: Zâmbește și bucură-te de momentele frumoase ale vieții. Ești pe punctul de a primi o sumă de bani. Numărul norocos al zilei: 5.

FECIOARĂ: Ai nevoie de un confident, de cineva care să îți asculte gândurile, de cineva care să îți fie alături în permanență. Numărul norocos al zilei: 11.

BALANȚĂ: E timpul să îți croiești o altă soartă, e timpul să dai tot ce e mai bun în noul tău drum. Numărul norocos al zilei: 9.

SCORPION: Nimic nu se compară cu o zi în tihnă, în liniște. în armonie sufletească. Numărul norocos al zilei: 13.

SĂGETĂTOR: Rupe lanțul tăcerii și dovedește că tu poți clarifica o problemă pe care alții nu o abordează de rușine. Numărul norocos al zilei: 10.

CAPRICORN: Tăcerile tale sunt mai puternice decât multe cuvinte care dor. Știi cum să îți joci cartea, este clar. Numărul norocos al zilei: 1.

VĂRSĂTOR: Sunt momente în care nu căutăm fericirea în locurile potrivite. De fapt, nu ar trebui să o cauți deloc. Va veni ea la tine. Numărul norocos al zilei: 2.

PEȘTI: Liniștea asta apăsătoare îți spune că se va întâmpla ceva rău. Renunță la gândurile paranoice. Numărul norocos al zilei: 3.

teotrandafir.com


SEP 26, 2018 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII

SONDAJ SHOK

Cine este cel mai sexy model din Moldova?

View Results

Loading ... Loading ...