[ X ]
[ X ]
[ X ]
FRESH
Charlize Theron, probleme mari de sănătate. A ajuns pe mâinile medicilor
ABSOLUT ÎNTÂMPLĂTOR… după 35 de ani! Ion Ceban: „Am găsit-o la fel ...
A lansat ULTIMA PIESĂ din trilogie! Aura: „Este o piesă majoră, cu ...
Victoria Roșca, despre Ina – eroina din „Zâmbărele”: „De la ea puteai ...

Sfatul zilei de 26 septembrie 2018 pentru fiecare zodie

BERBEC: Pleci la drum cu strângere de inimă. Nu te panica. Vei vedea că toate se rezolvă cu bine. NUmărul norocos al zilei: 8.

TAUR: Ești nevoit să mai lași de la tine, căci, nu-i așa, nu toate sunt cum ne dorim în viață. Numărul norocos al zilei: 7.

GEMENI: Petrece mai mult timp cu ai tăi, cu familia ta, cu părinții tăi. Profită de ei. Numărul norocos al zilei: 6.

RAC: Lasă orgoliul deoparte și vorbește deschis despre lucrurile despre care știi că nu sunt corecte și te privesc direct. NUmărul norocos al zilei: 4.

LEU: Zâmbește și bucură-te de momentele frumoase ale vieții. Ești pe punctul de a primi o sumă de bani. Numărul norocos al zilei: 5.

FECIOARĂ: Ai nevoie de un confident, de cineva care să îți asculte gândurile, de cineva care să îți fie alături în permanență. Numărul norocos al zilei: 11.

BALANȚĂ: E timpul să îți croiești o altă soartă, e timpul să dai tot ce e mai bun în noul tău drum. Numărul norocos al zilei: 9.

SCORPION: Nimic nu se compară cu o zi în tihnă, în liniște. în armonie sufletească. Numărul norocos al zilei: 13.

SĂGETĂTOR: Rupe lanțul tăcerii și dovedește că tu poți clarifica o problemă pe care alții nu o abordează de rușine. Numărul norocos al zilei: 10.

CAPRICORN: Tăcerile tale sunt mai puternice decât multe cuvinte care dor. Știi cum să îți joci cartea, este clar. Numărul norocos al zilei: 1.

VĂRSĂTOR: Sunt momente în care nu căutăm fericirea în locurile potrivite. De fapt, nu ar trebui să o cauți deloc. Va veni ea la tine. Numărul norocos al zilei: 2.

PEȘTI: Liniștea asta apăsătoare îți spune că se va întâmpla ceva rău. Renunță la gândurile paranoice. Numărul norocos al zilei: 3.

teotrandafir.com


SEP 26, 2018 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII

SONDAJ SHOK

Cine este cel mai sexy model din Moldova?

View Results

Loading ... Loading ...