[ X ]
FRESH
Totul despre nebunia lui Britney Spears și scandalul cu tatăl ei! ...
Îmbină rolul de mamă CU CEL DE POETĂ! Oxana Barbu: „Sunt inspirată ...
OrheiLand - cel mai mare parc de distracții din Republica Moldova, ...
Nata Boboc a lansat O PIESĂ EMOȚIONANTĂ - dedicată tuturor persoanelor ...

Specialiștii avertizează: Extensiile de gene sunt un pericol pentru sănătate!

Extensiile de gene au devenit rapid unul dintre cele mai apreciate trucuri de frumusețe la care apelează femeile moderne. Chiar dacă ne ajută să avem o privire mai atrăgătoare, acestea pot fi un pericol pentru sănătatea ta, scrie www.unica.ro.

Extensiile de gene sunt considerate un miracol cosmetic pe care femeile îl așteptau cu nerăbdare. Cine n-a visat să se bucure de gene bogate, lungi, arcuite și în același timp să păstreze un aspect natural?

Nu numai că ne salvează din timp, dar sunt și o alternativă la bătaia de cap pe care ne-o dă rimelul atunci când ni se adună genele, când le încărcăm prea mult sau când ne intră în ochi. Surprinzător de multe femei nu știu cum să se dea corect cu mascara.

Cu toate astea, specialiștii avertizează că aplicarea unor astfel extensii ne poate afecta grav sănătatea.

O femeie care a repetat de mai multe ori procedura, a ajuns la medic cu ochii umflați și iritați. Aici a descoperit că genele ei erau infestate cu Demodex, o specie parazită de acarieni. Dacă nu sunt curățate corespunzător, genele lipite individual pot atrage astfel de organisme vii, informează mirror.co.uk.

Demodex folliculorum

Aceștia trăiesc pe toată suprafața corpului, dar preferă zonele cu mult sebum. În cazul extensiilor, acarienii se hrănesc cu lipiciul special care se folosește la aplicarea lor. Infecția se poate declanșa rapid dacă aceștia se înmulțesc.

Pentru a evita acest lucru este necesar să cureți bine zona feței, în special genele, și să te demachiezi cu atenție. De asemenea, trebuie să ne asigurăm că instrumentele care sunt folosite în saloanele la care apelăm sunt dezinfectate. Sunt recomandate produse de curățare cu extract de arbore de ceai.


MAI 10, 2018 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII

SONDAJ SHOK

Cine este cel mai sexy model din Moldova?

View Results

Loading ... Loading ...