[ X ]
[ X ]
FRESH
Anna Kournikova și Enrique Iglesias s-au căsătorit, în mare secret, ...
Primarii Nina Cereteu și Victor Bogatico – DIN NOU, PĂRINȚI. Iată ...
Soția lui Ilan Șor și soția purtătorului de cuvânt al lui Putin – ...
Andreea Berecleanu pleacă de la Antena 1. Prima declarație a vedetei ...

Te-ai îndrăgostit de un bărbat mai tânăr? Cum faci să meargă relaţia

În ziua de astăzi, multe femei ajung să aibă o relaţie cu un bărbat mai tânăr. Chiar dacă acest fapt este privit în continuare cu multe prejudecăţi, nu trebuie să îţi pese de opiniile celor din jur. Vârsta este mai puţin importantă atunci când doi oameni se iubeasc.

Dacă vrei să ai o relaţie frumoasă şi de durată cu un bărbat mai tânăr, nu trebuie să ai complexe şi nu trebuie să îţi fie frică că vei îmbătrâni şi el nu se va mai simţi atras de tine. Uită de toate aceste concepţii, simte-te în largul tău, fă sport şi oferă-ţi câte un răsfăţ cosmetic periodic, pentru a printe încredere în tine.

Plănuiţi tot felul de escapade romantice, deoarece astfel de ieşiri vă vor apropia şi vă vor da ocazia să vă cunoaşteţi dincolo de problemele de zi cu zi.

De asemenea, nu te purta cu el de parcă ar trebui să îl educi. Este normal să îţi doreşti să schimbi anumite lucruri la el, însă adoptă atitudinea potrivită, nu te transforma în părintele lui. Scopul este să îi arăţi că eşti sufletul lui pereche, nu să îi demonstrezi zilnic câte diferenţe există între voi. Un astfel de comportament îl va face să realizeze că, de fapt, s-ar potrivi mult mai bine cu o persoană care are vârsta apropiată de a lui.

click.ro


OCT 9, 2018 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII

SONDAJ SHOK

Cine este cel mai sexy model din Moldova?

View Results

Loading ... Loading ...