[ X ]
[ X ]
[ X ]
FRESH
E sexy şi în rochie lungă, şi în lenjerie intimă! Rihanna şi-a arătat ...
Bloggeriță – ENERVATĂ RĂU: Cu 5️ ore înainte de zbor, ne-au anunțat ...
Urma SĂ REVINĂ ÎN SUA! Irina Madan: „Ajunsă la aeroport, surpriză! ...
S-a aflat cine a fost primul iubit al Andrei Măruță! Fabio Niță călătorește ...

Top 3 zodii care au noroc în afaceri în această vară. Vor avea buzunarele pline de bani!

În anul 2019 trei zodii îşi vor schimba viaţa din punct de vedere financiar pentru că nu vor mai simţi lipsa banilor şi vor putea să obţină acele lucruri la care doar au sperat.

Este o perioadă bună pentru contracte, pentru asumarea unor riscuri şi pentru noi locuri de muncă.

Gemeni

Nativii Gemeni au nevoie mare de o schimbare! V-aţi gândit la o altă slujbă? Dacă locul în care lucraţi acum este prea solicitant şi nu vă aduce acele beneficii la care speraţi, de ce mai staţi? Banii nu vor veni grămadă dacă veţi aştepta după ei. Trebuie să îi faceţi. Aveţi încredere în forţele proprii, acceptaţi provocări şi arătaţi tuturor ce puteţi. Nu veţi regreta nicio secundă decizia luată şi veţi privi înainte spre un viitor măreţ în cariera voastră.

Leu

În această vară, Leii vor pune în practică un proiect glorios care categoric le va aduce succesul. Nu luaţi în seamă părerile răutăcioase ale unor persoane care vor încerca doar să vă afunde şi să vă pună obstacole în calea împlinirii voastre. Aveţi încredere în voi şi mergeţi tot înainte. Cei dragi vă vor sprijini garantat, iar la final veţi înţelege că aţi dat lovitura! Nu vă veţi mai face probleme de bani, veţi călători mai mult şi vă puteţi achiziţiona acele obiecte scumpe care care înainte nu vi le permiteaţi.

Peşti

Cei aflaţi sub acest semn zodiacal au mare noroc în vara lui 2019. Nici nu trebuie să mişcaţi prea mult din degete, pentru că aţi muncit enorm în ultima perioadă şi acest lucru a fost observat de superiorii voştri. Există posibilitatea de a primi un bons salarial foarte mare ori veţi fi avansaţi în grad. O bucurie imensă pentru voi, mai ales că de acum încolo veţi avea mai multă influenţă în companie, iar ideile voastre vor fi mai uşor puse în practică.


MAI 27, 2019 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII

SONDAJ SHOK

Ce îți dorești în această vară?

View Results

Loading ... Loading ...