[ X ]
[ X ]
[ X ]
FRESH
Andreea Bălan și George Burcea, din nou împreună. Semnele care i-au ...
Uite cum arăta CÂND ERA COPIL! Svetlana Sainsus: „O adevărată copilărie ...
A suferit mult, dar GATA! Valeria Lungu: „Am ajuns la etapa când am ...
Urmează să devină MAMĂ? Aliona Moon: Părinții mei practic nu mai întreabă, ...

Top 3 zodii care iubesc sincer şi cu multă pasiune

Fiecare zodie este diferită în felul ei, mai ales în ceea ce priveşte partea emoţională. Anumiţi nativi preferă să îşi ţină ascunse sentimentele, să nu arate tuturor ceea ce este în sufletul lor, iar altele emană bucurie pe chip de fiecare dat când persoana iubită apare în peisaj. 

Sunt zodii care nu ştiu să se exprime şi uneori par indiferente, chiar dacă inima le bate cu multă putere, în schimb, altele sunt pasionale şi dornice să îţi arate în fiecare clipă cât de mult te preţuiesc.

Berbec

Poate uneori nu îţi arată deschis ceea ce gândesc şi nu folosesc cuvinte mari, dar este de ajuns să îi priveşti în ochi ca să îţi dai seama că sunt cu adevărat îndrăgostiţi. Sunt sinceri şi înţelegători şi chiar dacă firea lor nu este deloc răbdătoare, iar orgoliul este imens, ei bine, sunt în stare să lase totul domol şi să îşi schimbe comportamentul de dragul tău. Sunt blânzi, tandri şi pasionali atunci când iubesc o persoană. 

Gemeni

Ar face totul pentru tine, chiar dacă nu vei realiza acest lucru la început. Sunt genul de persane care se ataşează foarte repede, dar nu uită niciodată un om pe care l-au lăsat în inima lor. Nu sunt mămoşi, însă şi Gemenii au momentele lor în care îşi doresc o îmbrăţişare, un sărut şi o clipă în doi. Sunt sinceri, iar dacă au în inima lor pe cineva, nu se vor uita o clipă în altă parte. Îşi concentrează întreaga atenţie asupra acelei persoane care merită.

Leu 

Cei aflaţi sub acest semn zodiacal formează relaţii şi familii bine închegate, pentru că au un simţ dezvoltat în acest sens. Sunt înţelegători, răbdători, te ajută şi te sfătuiesc de fiecare dată când ai nevoie, te ţin în braţe până adrmi şi îţi sărută fruntea când simt că vrei să plângi. Când iubesc, Leii iubesc sincer, pasional, fără jocuri, fără flirturi cu alte persoane şi nici urmă de infidelităţi. Se dedică unei relaţii complet. 


AUG 26, 2019 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII

SONDAJ SHOK

Cine este cel mai sexy model din Moldova?

View Results

Loading ... Loading ...