[ X ]
[ X ]
FRESH
Ce bine arată Adriana Lima în costum de baie! Supermodelul de 38 de ...
Planifică să lanseze PRIMUL ALBUM SOLO! Igor Strib: „Am realizat 10 ...
Anastasia Fotachi – ÎN COSTUM DE BAIE! Reacții: „Prea tare ai slăbit!” ...
Miss Moldova 2016 a împlinit 20 de ani. La petrecere a purtat SANDALE ...

Top 3 zodii care se despart în această vară. Râuri de lacrimi curg pentru unii nativi!

Dragostea pluteşte în aer, dar nu pentru toţi nativii. În această vară câteva cupluri se vor destrăma. Fie cu acordul ambilor parteneri, fie cu multă dramă, suferinţă sau război.

Trei zodii îşi vor încheia povestea de dragoste şi vor alege să meargă pe alt drum.

Taur

Nativii Taur şi-ar putea găsi sufletul pereche, dar s-ar putea să nu fie de altfel actualul partener. În cazul în care simţiţi că flacăra iubirii s-a stins, ar trebui să luaţi măsuri. Nu staţi într-o relaţie toxică ori pur şi simplu nefericită, din cauza obişnuinţei sau a altor factori. Căutaţi bucurie în altă parte, indiferent de circumstanţe sau de consecinţe. Fără frică, veţi găsi răspunsuri şi soluţii la un momentdat pentru toate problemele voastre.

Fecioară

Nativii Fecioară au nevoie mare de o schimbare, iar aşa cum bine ştim, schimbarea începe cu noi. De la aspect, pasiuni, dorinţe, până la persoanele pe care le alegem să ne fie aproape. S-ar putea să deschideţi ochii şi să înţelegeţi că basmul vostru s-a încheiat demult, iar partenerul ideal v-a jucat pe la spate. Veţi suferi, dar vă veţi ridica şi veţi merge mai departe. Fără teamă, undeva acolo sigur veţi întâlni pe cineva care să merite încrederea voastră.

Capricorn

Nefericirea se abate asupra nativilor Capricorni, fie că îşi doresc sau nu. Trebuie să înţelegeţi că dragoste cu forţa nu se poate şi să acceptaţi adevărul. Este nesănătos pentru psihicul vostru să vă agăţaţi de o iluzie, iar în această vară veţi înţelege acest lucru. Gândiţi-vă mai mult la voi, la ce aşteptări aveţi şi la ce persoană vă doriţi alături întreaga viaţă. S-ar putea să fie foarte aproape, iar voi să aveţi ochii aţintiţi asupra cuiva care nu are aceleaşi sentimente.


MAI 24, 2019 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII

SONDAJ SHOK

Cine este cel mai sexy model din Moldova?

View Results

Loading ... Loading ...