[ X ]
[ X ]
FRESH
O prezentatoare TV – MĂMICĂ pentru prima dată! FOTO//
Colaborare MULT AȘTEPTATĂ! Irina Rimes și Carla's Dreams au lansat ...
Soţia premierului canadian Justin Trudeau anunță că s-a vindecat de ...
3 LUNI de Ama! Soția lui Sasha Lopez: „Ziua doarme cu un ochi deschis, ...

Top 3 zodii care se îndrăgostesc în Februarie 2020. Cupidon e pe urmele lor!

Februarie este luna iubirii, iar Cupidon nu dezamăgeşte nici de această dată. Dragostea pluteşte în aer, iubirea îşi face simţită prezenţa în inimile noastre, dar mai ales în inimile a trei zodii, căci astrologii au făcut un top cu nativii care se îndrăgostesc iremediabil în această lună.

Gemeni

Naturaleţea şi umorul Gemenilor îi aduce în prim plan în Februarie, căci mulţi pretendenţi vor dori să le fure inima. De această dată însă, cei aflaţi sub acest semn zodiacal se vor îndrăgosti iremediabil de o persoană cunoscută recent. S-ar putea să participaţi la un eveniment alături de prieteni ori familie, loc în care vă veţi întâlni sufletul pereche.

Săgetător

Aveţi mai mult curaj, dragi Săgetători! În această lună veţi simţi fluturi în stomac şi roşeaţa obrajilor atunci când veţi sta de vorbă cu acea persoană faţă de care aţi dezvoltat sentimente puternice. Spuneţi adevărul, vorbiţi, organizaţi o cină romantică! S-ar putea să aveţi surpriza ca acestea să fie reciproce şi să începeţi o nouă frumoasă poveste de dragoste.

Scorpion

Nativii Scorpion îşi declară iubirea faţă de o persoană dragă pe care o cunosc de multă vreme. S-ar putea ca prietenia dintre voi să nu reprezinte o piedică, ci mai degrabă un avantaj, cunoscându-vă deja foarte bine. Daţi o şansă acestei poveşti de dragoste, căci s-ar putea să vă găsiţi fericirea eternă.


FEB 10, 2020 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII

SONDAJ SHOK

Cine este cel mai sexy model din Moldova?

View Results

Loading ... Loading ...