[ X ]
[ X ]
FRESH
Familia prezidențială - SURPRINSĂ în PMAN, la orășelul de Crăciun! ...
Ea are 61 de ani, iar el, 26! Madonna, în mari tandreţuri cu noul ...
Și-a dorit mult să marcheze SĂRBĂTORILE DE IARNĂ LA PLAJĂ, dar și-a ...
5 RECOMANDĂRI de la Dara: „Sunt cărți în care am subliniat fraze, ...

Top 3 zodii care stau prost cu nervii. Stai departe de aceşti nativi!

Sunt vulcanici, posesivi şi atacă atunci când se simt atacaţi. Ei sunt nativii care stau cel mai prost cu nervii şi le sare ţandăra din orice!

Stai departe de ei şi evită dicuţiile în contradictoriu, altfel rişti să porneşti un întreg război.

Berbec

Nativii Berbeci sunt foarte atenţi şi sensibili, însă atunci când îi calci pe coadă ar trebui să fii pregătit să răzbeşti în faţa „taifunului”. Stau foarte prost cu nervii aşa că orice cuvânt aşezat greşit într-o propoziţie şi orice comentariu nelalocul lui, care i-ar putea deranja, fie el chiar şi în glumă, îi va face să îşi piardă firea. Nu au răbdare şi de multe ori interpretează greşit ceea ce li se spune, motiv pentru care, într-o conversaţie cu un astfel de nativ, este foarte important să vorbiţi clar, explicit şi cu multă blândeţe.

Rac

Nativii Raci funcţionează foarte bine într-un anumit ritm creat de ei, aşa că orice schimbare neaşteptată le poate deregla „liniştea sufletească”. Nu suportă să nu fie apreciaţi, aşa că vor găsi nod în papură pentru adversari doar ca să încline balanţa într-o direcţie pozitivă pentru propria persoană. Sunt irascibili şi îşi pierd cumpătul când lucrurile nu merg bine aşa că stai departe de ei în astfel de situaţii. Sunt în stare să rostească multe cuvinte pe care le vor regreta şi ei mai târziu.

Scorpion

„Îmi pare rău, am vorbit la nervi” este expresia des întâlnită în vocabularul nativilor Scorpion. Nu îşi dau seama că îi rănesc pe cei din jur atunci când îşi pierd cumpătul, iar de multe ori poate fi prea târziu. Se enervează repede, uneori din motive puerile, aşa că dacă ai aproape o astfel de zodie, nu pune la suflet. Încearcă să eviţi situaţiile tensionate şi nu te implica în discuţii care pot duce la ceartă. Dacă stau puţin timp singuri, se liniştesc şi uită şi motivul pentru care au început disputa.


IUL 18, 2019 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII

SONDAJ SHOK

Cine este cel mai sexy model din Moldova?

View Results

Loading ... Loading ...