[ X ]
[ X ]
FRESH
Interpreta Corina Țepeș – ACUZATĂ CĂ AR FI OTRĂVIT maidanezul care ...
Megan Fox își încurajează fiul să poarte rochii
Au crescut și aleg MÂNCAREA SĂNĂTOASĂ! Interpretă: Una își ia la școală ...
Alina Zotea – prima dată, NAȘĂ! Uite CUM S-A ÎMBRĂCAT fosta deputată ...

Top 3 zodii care ştiu să empatizeze. Nativii care îţi sunt alături la greu

Viaţa ne aduce şi bune şi rele, însă, indiferent de moment, contează să ai alături persoane de nădejde care să îţi ofere un umăr pe care să plângi şi o îmbrăţişare atunci când eşti fericit.

Peşti

Cei aflaţi sub acest semn zodiacal ştiu cum să se comporte cu o persoană aflată la nevoie, indiferent dacă sunt buni prieteni sau simple cunoştinţe. Au mereu cuvintele la ei şi oferă sfaturi cu adevărat importante şi demne de luat în considerare, nicidecum nu vorbesc doar ca să lis e facă simţită prezenţa. Sunt genul de persoane care îţi apar la uşă în mijlocul nopţii când ştiu că nu poţi dormi.

Fecioară

Nativii Fecioară sunt prieteni grozavi, parteneri înţelegători şi colegi de încredere. Te ascultă şi au răbdare, indiferent dacă le spui aceeaşi poveste de 10 ori. Sunt gata să te acopere într-o situaţie jenantă şi să inventeze scuze pentru tine. Dacă ai norocul să cunoşti o astfel de zodie, bucură-te şi ţine-i cât mai aproape de sufletul tău.

Capricorn

Un Capricorn nu poate privi cu indiferenţă la o persoană care are nevoie de ajutor, care suferă sau căreia îi este greu. Încearcă de fiecare dată să se pună în locul tău şi să analizeze situaţia în ideea în care li s-ar putea întâmpla lor, pentru a înţelege cu adevărat ceea ce se întâmplă în sufletul tău. Nu sunt deranjaţi dacă îi stresezi cu zeci de telefoane pentru că simţi nevoia să vorbeşti cu cineva, ba chiar apreciază că îi consideri de încredere.


AUG 25, 2019 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII

SONDAJ SHOK

Cine este cel mai sexy model din Moldova?

View Results

Loading ... Loading ...