[ X ]
[ X ]
FRESH
Familia prezidențială - SURPRINSĂ în PMAN, la orășelul de Crăciun! ...
Ea are 61 de ani, iar el, 26! Madonna, în mari tandreţuri cu noul ...
Și-a dorit mult să marcheze SĂRBĂTORILE DE IARNĂ LA PLAJĂ, dar și-a ...
5 RECOMANDĂRI de la Dara: „Sunt cărți în care am subliniat fraze, ...

Top 3 zodii care vor avea parte de un început de săptămână grozav

Următoarea săptămână aduce bucurie şi veşti grozave pentru trei nativi ai zodiacului, mai ales în ceea ce priveşte sfera emoţională, iubirea.

Unii dintre voi s-ar putea să vă întâlniţi sufletul pereche, alţii s-ar putea să luaţi decizii radicale, dar benefice pentru psihicul şi sănătatea voastră.

Berbec

Odihniţi-vă şi puneţi la punct toate acele gânduri distructive. Aveţi nevoie de o pauză de la serviciu? Atunci discutaţi cu superiorii şi luaţi-vă o vacanţă binemeritată. Câteva zile departe de agitaţie vă vor reîncărca din nou bateriile. Aţi putea pleca din oraş alături de persoana iubită, va fi o ocazie foarte bună pentru a vă cunoaşte şi pentru a vă apropia mai mult unul de celălalt. Secretele nu au loc între voi, aşa că aveţi grijă.

Gemeni

Nativii Gemeni se pot aştepta la o surpriză frumoasă din partea persoanei iubite. Fie o întâlnire romantică, fie o escapadă spontană în afara oraşului, fie o declaraţie de iubire. Orice gest mic sau mare vă va atinge inima şi vă va oferi o stare de pozitivitate cu care vă veţi începe săptămâna. Este o perioadă bună pentru decizii importante, ce-ar fi să treceţi la pasul următor? Aveţi curaj şi acţionaţi aşa cum simţiţi.

Rac

Cei aflaţi sub acest semn zodiacal au mare noroc în afaceri în următoarea săptămână. Fie veţi primi un bonus major sau o mărire de salariu, fie veţi porni propria afacere, una care încă de la început va demonstra succesul răsunător pe care îl va aduce. Asociaţi-vă cu persoane de încredere, care vă pot oferi sfaturi bune şi vă pot ajuta în situaţii tensionate. Este o perioadă bună în privinţa banilor.


AUG 12, 2019 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII

SONDAJ SHOK

Cine este cel mai sexy model din Moldova?

View Results

Loading ... Loading ...