[ X ]
[ X ]
[ X ]
FRESH
Janet Jackson şi La Toya Jackson se întrec în operaţii estetice! Cine ...
O prezentatoare TV și-a amintit de NUNTA de acum 1 an: „Am închiriat ...
Mihaela Tabură a împlinit 27 DE ANI: „Mă simt bogată cu atâția oameni ...
Regina Letizia a strălucit la banchetul în onoarea noului împărat ...

Top 3 zodii care vor suferi în luna mai!

Potrivit astrologilor, în luna mai unele semne zodiacale vor avea de suferit. Mai jos vei găsi o listă cu top 3 zodii care vor suferi în luna mai. Tu sub ce semn zodiacal te-ai născut?

BERBEC. Acest semn zodiacal trebuie să fie mult mai atent la locul de muncă. Asta deoarece este posibil să aibă anumite probleme la serviciu. Ar putea fi vorba despre rezultatele mai slabe pe care acești nativi le vor înregistra în această perioadă la locul de muncă. Sau, în unele cazuri extreme, poate fi vorba chiar despre pierderea locului de muncă.

Nici în viața sentimentală lucrurile nu sunt roz pentru acești nativi. Din cauza stresului, este posibil să nu se mai concentreze așa cum ar trebui asupra relației de cuplu. Rezultatul este unul previzibil. Pot să apară certuri în cuplu.

GEMENI. Și pentru acești nativi pot să apară unele probleme în cuplu. Însă în acest caz infidelitatea partenerului este de vină pentru cele ce se pot întâmpla.

În această lună, Gemenii vor învăța cât de importante sunt în cuplu încrederea și respectul. Vor vedea că fără ele, relația nu are cum să funcționeze așa cum ar trebui.

Gemenii pot fi puși în situația de a pune capăt unei relații. Și nu le va fi deloc ușor. Sunt sfătuiți să nu ia o decizie radicală până nu sunt 100 % siguri că dețin toate informațiile corecte.

SĂGETĂTOR. Surprizele neplăcute se vor ține lanț pentru acest semn zodiacal. Vor primi vești proaste, vor fi nevoiți să petreacă destul de mult timp departe de familie. Nu va fi deloc ușor să facă față situațiilor imrevizibile și neplăcute ce tot apar în această lună în viața lor.

Sunt sfătuiți să fie atenți la ceea ce se întâmplă în viața lor și la nevoie să se asigure că iau deciziile corecte.

www.teotrandafir.com


MAI 3, 2018 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII

SONDAJ SHOK

Cine este cel mai sexy model din Moldova?

View Results

Loading ... Loading ...