[ X ]
[ X ]
[ X ]
FRESH
AMINTIRI DIN COPILĂRIE! Gabriella Năstas: Seara bunelul ne curăța ...
Dacă ar reveni ÎN COPILĂRIE… Corina Bezdîga-Verlot: „Aş sta în braţele ...
A avut o COPILĂRIE FRUMOASĂ! Gloria Gorceag: „Eram fata de la oraş ...
5 trenduri care vor lua cu asalt străzile vara aceasta

Top 3 zodii cu suflet mare. Compania lor e o plăcere!

Gemeni

Ei sunt nativii care te vor face să râzi atunci când lacrimile îţi inundă faţa şi totul doar pentru a te face să uiţi o clipă de greutăţi. Îţi aduc pozitivitate, te ascultă şi au răbdare cu tine indiferent de moment. Îţi vor fi alături chiar dacă tu nu vrei asta şi se vor asigura că îţi e bine mereu. Chiar dacă sunt firi schimbătoare, uneori dau dintr-o extremă în cealaltă, atunci când vine vorba de persoane dragi nimic nu le stă în cale. Îi poţi suna în creierii nopţii pentru că ai nevoie să vorbeşti cu cine şi îţi vor răspunde cu drag.

Leu

Atenţi la nevoile celor din jur, mai ales atunci când vine vorba de cei dragi. Practic şi-ar da şi ultima bucată de pâine pentru a fi siguri că eşti bine, că nu ai nevoie de nimic. Îţi sunt alături, te ascultă şi te înţeleg atât cât pot ei. Nu te judecă, iar dacă ai o problemă de orice fel, le poţi cere ajutorul. Nu te vor refuza, ba chiar se vor pune în pielea ta şi îţi vor oferi cele mai bune sfaturi pentru a trece împreună peste dificultăţi. Compania lor este o plăcere, aşa că dacă întâlneşti vreun astfel de nativ, asigură-te că îi ţii aproape de suflet.

Fecioară

Cei aflaţi sub acest semn zodiacal au multă bunătate de oferit şi multe persoane de iubit. O astfel de persoană îţi va aduce multă bucurie de-a lungul vieţii, mai ales dacă aveţi o relaţie sentimentală, ori dacă face parte din familie. Sunt de asemenea prieteni extraordinari şi devotaţi. Sunt fideli, înţelegători, atenţi şi chibzuiţi. Fecioarele sunt genul de persoane care şi-ar pune banii deoparte nu pentru a-şi face singuri un cadou, ci pentru a te ajuta să îţi cumperi un lucru mult dorit sau pentru a-ţi face o surpriză mult visată, fără să fie aniversarea ta.


APR 24, 2019 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII

SONDAJ SHOK

Cine este cel mai sexy model din Moldova?

View Results

Loading ... Loading ...