[ X ]
[ X ]
FRESH
Voi știți ce este cel mai important în A FACE O MĂMĂLIGĂ? Un fost ...
O prezentatoare TV – MĂMICĂ pentru prima dată! FOTO//
Colaborare MULT AȘTEPTATĂ! Irina Rimes și Carla's Dreams au lansat ...
Soţia premierului canadian Justin Trudeau anunță că s-a vindecat de ...

Top 3 zodii încăpăţânate care nu acceptă părerea celor din jur

Sunt încăpăţânate şi orgolioase, nu vor să accepte atunci când greşesc şi nu cer ajutor atunci când se împotmolesc într-o problemă. Preferă să muncească de trei ori mai mult pentru un lucru decât să ceară un sfat. Oricum sunt sigure că doar ele au dreptate.

Astrologii au făcut un top cu zodiile care nu vor să asculte şi părerea celor din jur.

Berbec

Nativii Berbeci au întotdeauna dreptate! Ori cel puţin asta e părerea lor. Nu vor să asculte de nimeni, indiferent dacă ai sau nu gânduri bune, pozitive şi vrei să îi îndrumi spre mai bine, ei te vor ignora total. Mai mult, dacă ajungi într-un conflict cu un astfel de nativ ai mare grijă. Vor arunca săgeţi tăioase dacă încerci să le schimbi percepţia sau să le demonstrezi că nu au dreptate.

Leu

Cei aflaţi sub acest semn zodiacal au mari probleme cu încrederea în persoanele din jur, motiv pentru care sunt refractare la schimbarea venită din partea altora. Nu acceptă păreri, nu le poţi modifica opiniile prea uşor pentru că se vor uita la tine fără să te asculte cu adevărat. Şi nu vor crede oricum ce spui, fiind mai mult ca siguri că ei deţin varianta corectă a situaţiei, ei sunt cei mai deştepţi, inteligenţi, capabili, iar nimeni nu îi poate corecta.

Rac

Nici nu încerca să convingi un Rac în legătură cu o situaţie anume. Sunt şanse mai mari să câştigi la loterie decât să faci acest nativ să îţi spună: „Bine, ai dreptate!”. Sunt foarte încăpăţânaţi şi luptă pentru credinţa lor, un lucru de apreciat, însă comportamentul lor devine uşor extremist, mai ales când sfaturile vin din partea celor care ţin la ei foarte mult, cum ar fi familia ori persoana iubită.


FEB 13, 2020 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII

SONDAJ SHOK

Cine este cel mai sexy model din Moldova?

View Results

Loading ... Loading ...