FRESH
Vacanță în Portugalia! Dana Markitan s-a SCĂLDAT în OCEAN prima dată! ...
A trecut prin CEA MAI DURĂ experiență de până acum! Este vorba despre ...
Își petrece timpul liber la SALA de FORȚĂ! Cât de bine arată tânăra ...
A fost în VACANȚĂ cu iubitul! Află cum s-a RELAXAT Diana Grigor! FOTO//

Top 4 zodii care vor avea o vară fierbinte din punct de vedere sexual

4 zodii se vor bucura de momente unice din punct de vedere amoros vara aceasta. Află care sunt norocoasele din punct de vedere sexual.

Top 4 zodii care vor avea o vară fierbinte din punct de vedere amoros

ZODIA LEU – Nativul acestei zodii are toate șansele să încerce tot felul de relații. Iubirile pasagere vor fi la modă pentru zodia Leu vara aceasta. Se anunță momente frumoase din punct de vedere erotic mai ales în lunile iulie și august.

ZODIA SĂGETĂTOR – Nici nativul Săgetător nu se poate plânge din punct de vedere amoros. Magnetismul său sexual îi va aduce numai momente de plăcere. Are toate șansele să își refacă viața sentimentală. Luna favorabilă noilor începuturi în dragoste este august.

ZODIA BERBEC – Nativului Berbec i se vor aprinde călcâiele după mai multe persoane. Despre Berbec se spune că poate iubi mai multe persoane în același timp. Are șanse foarte mari să înceapă o relație serioasă, după toate aventurile sexuale prin care va trece. Cele mai favorabile perioade sunt cuprinse între 15 și 22 iulie și 1 și 17 august.

ZODIA SCORPION – Și zodia Scorpion are parte de momente pline de extaz din punct de vedere sexual. Tehnicile sale de seducție își vor face efectul în următoarea perioadă.

Din 15 iunie încolo se poate vorbi despre multe aventuri amoroase. Această perioadă de boom amoros se încheie pe 20 august, când cel mai probabil Scorpionul se stabilizează din punct de vedere sentimental.

www.teotrandafir.com


MAI 16, 2017 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII

SONDAJ SHOK

Care este cel mai admirat cuplu din showbiz?

View Results

Loading ... Loading ...