[ X ]
[ X ]
FRESH
Nicole Kidman, probleme din cauza anorexiei? Cât de schimbată e actriţa
SCOP NOBIL! Mai mulți Ambasadori se alătură Turneului Caritabil de ...
SPECTACULOASĂ! Valentina Naforniță – prima dată, la Balul Vienez, ...
Retro J.Lo! Diva latino a pozat super sexy pentru o campanie publicitară

Top cele mai nefericite zodii. Aceşti nativi vor vărsa lacrimi amare tot anul

Anul 2020 nu va fi cel mai bun pentru unii dintre nativi, întrucât astrologii anunţă clipe de tristeţe şi nefericire, cei mai afectaţi fiind persoanele născute în zodia Berbec.

Află care sunt zodiile care vor avea de suferit în 2020, mai jos:

BERBEC

Atitudinea ta lasă de dorit. Te aprinzi prea repede din orice, ar fi bine să te gândeşti la consecinţe. Eşti mereu nervos şi parcă pus pe ceartă. Nu toată lumea este duşmanul tău, iar în ceea ce priveşte greşelile, nu uita că fiecare dintre noi greşeşte. Nervozitatea nu duce la nimic bun. Tinzi să iei decizii pripite şi premature, iar acestea nu îţi aduc nimic benefic, ba din contră. Pe zi ce trece devii tot mai supărat. Sfatul nostru este să fii mai cumpătat şi o să vezi că totul se va îmbunătăţi.

GEMENI

Te laşi influenţat de alţii şi asta duce la evenimente şi stări emotive neplăcute. Trebuie să ştii ce vrei de la viaţă şi să iei hotărârile singur, atunci când simţi că ceva sau cineva nu te ajută în viaţă sau nu contribuie la bunăstarea ta generală. Este bine să ceri şi să asculţi sfatul celor apropiaţi, însă nu trebuie să uiţi de ceea ce simţi şi îţi doreşti tu cu adevărat. Nimic nu este mai important, decât liniştea şi fericirea.

SCORPION

Probabil ai auzit şi tu expresia: „eşti ceea ce gândeşti”. Nimic mai adevărat în ceea ce te priveşte pe tine. Ai tendinţa de a te gândi prea mult, astfel că ajungi să vezi probleme chiar şi acolo unde nu sunt. Gândurile negre vin inevitabil, motiv pentru care n-ar trebui să fii surprins de faptul că eşti mereu nefericit. O gură de aer proaspăt în astfel de momente ar putea fi salvarea ta, potrivit clair.ro.


IAN 17, 2020 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII

SONDAJ SHOK

Cine este cel mai sexy model din Moldova?

View Results

Loading ... Loading ...