[ X ]
[ X ]
FRESH
Radu Palaniţă a câştigat finala "Românii au talent" şi premiul de ...
VISUL DE COPIL s-a realizat! Lenuța Burghilă: „Eu sunt fericită că ...
În copilărie VISA SĂ DEVINĂ PREOT! Damian Spinei: „Implicam pe toți ...
În ajun de ZIUA COPIILOR! Nata Boboc: „Fiecare dintre noi e cea mai ...

Top patru zodii care urăsc să fie singure! Berbecii riscă să pice în depresie

Dacă unele persoane adoră să petreacă timp singure, departe de prieteni sau apropiaţi ori chiar pleacă în vacanţe pe cont propriu, altele detestă să fie singure, chiar şi pentru o perioadă scurtă de timp.

Berbec

Deşi este foarte independent, Berbecul nu tolerează să fie singur prea mult timp, deoarece îşi doreşte recunoaştere şi apreciere din partea celorlalţi. Dacă îţi petreci timpul alături de un nativ Berbec, asigură-te că îi oferi iubirea şi aprecierea necondiţionată pe care şi-o doreşte, astfel încât atunci când va fi lăsat singur, nu va cădea într-o mini-depresie.

Taur

Taurii au tendinţa de a părea acele persoane în căutare permanentă de ajutor, care depind de ceilalţi, dorindu-şi în acelaşi timp ca cei din jur să aibă nevoie de ei. Acest lucru îi va ajuta să-şi valideze sentimentul de a fi importanţi pentru cei din jur. Taurii ar trebui să înţeleagă că valoarea lor interioară nu se bazează pe ceea ce pot face pentru ceilalţi. După ce vor realiza acest lucru, atunci când vor fi singuri, fără o influenţă din exterior, vor avea mai multă încredere în ei, potrivit elle.ro.

Gemeni

Gemenii sunt aproape obsedaţi de comunicare, având o mulţime de idei pe care să le împartă cu ceilalţi, vrând, de asemenea, să înveţe de la cei din jur. Gemenii îşi rezolvă problema singurătăţii prin îmbrăţişarea personalităţilor opuse lor, încercând să îşi găsească geamănul în alte persoane.

Scorpion

Scorpionul este un semn carnal, înclinat către instinctele sale animalice. Din moment ce conexiunea umană este atât de importantă, este dificil pentru Scorpioni să rămână singuri. Dacă ar realiza că au puterea interioară de a fi independenţi faţă de ceilalţi, s-ar teme mai puţin de singurătate.


SEP 15, 2019 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII

SONDAJ SHOK

Cine este cel mai sexy model din Moldova?

View Results

Loading ... Loading ...